Resurs Society

Täällä Resurs Societyssä haluamme kertoa sinulle, kuinka voit toimia vastuullisesti ja pitää taloutesi ja elämäsi tasapainossa. Organisaationa, jolla on useita miljoonia asiakkaita yhteensä neljässä Pohjoismaassa ja yli neljäkymmentä vuotta kokemusta luotonantajana ja osamaksujen tarjoajana, tiedämme paljon, mutta emme tietenkään aivan kaikkea.

Haluamme kertoa sinulle, kuinka suhtaudumme raha-asioihin, elämään, rahoitusalaan ja yhteiskuntaamme, mutta ennen kaikkea haluamme sinun tietävän, kuinka pyrimme muuttamaan edellä mainittujen osa-alueiden muodostamaa kokonaisuutta positiivisempaan ja vastuullisempaan suuntaan.

Kuluta ja lainaa fiksusti

Resurs haluaa auttaa sinua löytämään tasapainon niin raha-asioissasi kuin elämässäsi. Kerromme nyt, mitä ajattelemme järkevästä ja kestävästä taloudesta.

Kulutus ja ilmasto

Kulutus vaikuttaa ilmastoon, ja siksi Resurs haluaa tehdä kestävästä kulutuksesta helpompaa. Kerromme nyt, millä keinoin.

Vastuumme rahoitusalalla ja yhteiskunnassa

Mahdollisuus ottaa lainaa tarvittaessa on yksi toimivan yhteiskunnan edellytyksistä. Mutta toiminnan on oltava vastuullista. Me kerromme nyt, mitä mieltä me olemme aiheesta.

Resurs ja yhteiskunnallinen osallistuminen

Resurs panostaa yhteiskunnallisiin hankkeisiin ja toimintaan, joilla voidaan varmistaa kaikille parempi tulevaisuus. Teemme näin omasta halustamme ja myös siksi, että koemme sen velvollisuudeksemme. Lue tästä, kuinka olemme mukana vaikuttamassa.

Nuoret ja talous

Nykyään liian monet nuoret kokevat hallitsevansa omia talousasioitaan huonosti. Kerromme, millaisia haasteita ja mahdollisuuksia me näemme tässä tilanteessa.

Mihin kulutusluottoja oikeastaan käytetään?

Ihmiset haluavat panostaa elämäänsä. Kodin remontointiin, uusiin silmälaseihin, koulutukseen. Kulutusluotto on paljon muutakin kuin lyhytnäköistä kulutusta. Me kerromme nyt lisää kulutusluotosta.

Tietoa kuluttajista ja kuluttamisesta

Haluamme olla pankki, joka tietää tunteen ja tätä varten tarvitsemme ymmärrystä kuluttajista ja heidän ajatuksistaan. Ymmärrystä hankkiaksemme olemme tehneet pohjoismaisen kuluttajatutkimuksen.

Olemmeko valmiita kuluttamaan kestävämmin? Tätä kysymme uusimmassa raportissamme. Kun siirrymme kohti kestävämpää yhteiskuntaa, kiertotalouden merkitys korostuu. Kuukausimaksuun perustuvat kiertotalouden tilauspalvelut, joissa tuotetta käytetään yhä uudelleen, ovat avaus kestävämpään kulutukseen. Juuri tästä on Resurs Consumer Report 2022 - raportissa kyse – lue tai lataa raportti klikkaamalla!

Lue raporttimme

Koulutusta omien raha-asioiden hoitoon tulossa pian!

Lanseeraamme lähiaikoina nettikoulutuksen, jonka tarkoituksena on lisätä tietoa ja antaa konkreettisia työkaluja omien raha-asioiden hoitoon.