Resurs Society

Resurs Society -sivuillamme kerromme, kuinka otamme vastuuta ja edistämme tasapainon saavuttamista elämässä ja arjen haasteissa. Haluamme antaa sinulle tietoa, inspiraatiota ja työkaluja, jotka auttavat oman talouden hallinnassa. Osallistu interaktiiviseen My Economy -koulutukseemme ja sen sisältöihin, mm. säästämiseen, lainanottoon ja henkilökohtaisen budjetin laatimiseen. Toisin sanoen - ota talous haltuun!

Älä missaa My Economy -koulutusta

Ota taloutesi haltuun interaktiivisen koulutuksemme avulla ja tutustu sisältöihin, mm. säästämiseen, lainanottoon ja henkilökohtaisen budjetin laatimiseen.

Tutustu artikkeleihimme

Tuotamme Resurs Societyyn artikkeleita, jotka tarjoavat vastauksia ajankohtaisiin yhteiskunnallisiin kysymyksiin ja jotka liittyvät markkinoiden muutoksiin. Haluamme, että sinulla on tietoa alalla tapahtuvista asioista ja että tunnet olosi turvalliseksi muutosten keskellä. Artikkelimme avaavat suhdettamme rahaan, elämään, rahoitusalaan ja yhteiskuntaamme – ja ennen kaikkea kuinka haluamme muuttaa näitä positiivisempaan ja vastuullisempaan suuntaan.

Sinulle

Kuluta ja lainaa fiksusti

Nuoret ja talous

Paljonko säästöön kuukaudessa?

Tietoa kuluttajista ja kuluttamisesta

Haluamme olla pankki, joka tietää tunteen ja tätä varten tarvitsemme ymmärrystä kuluttajista ja heidän ajatuksistaan. Olemme tehneet pohjoismaisen kuluttajatutkimuksen, joka kartoittaa kuluttajien suhtautumista uusiin kiertotalouden vaihtoehtoihin.

Olemmeko valmiita kuluttamaan kestävämmin? Tätä kysymme uusimmassa raportissamme. Kun siirrymme kohti kestävämpää yhteiskuntaa, kierrätystalouden merkitys korostuu. Kuukausimaksuun perustuvat tilauspalvelut, joissa tuotetta käytetään yhä uudelleen, ovat avaus kestävämpään kulutukseen. Juuri tästä on Resurs Consumer Report 2022 -raportissa kyse – lue tai lataa raportti klikkaamalla. Lue raporttimme.

Sulje