Lainaa

Tarvitsetko lainaa? Olitpa remontoimassa asuntoasi tai hankkimassa uutta autoa, me autamme sinua. Meiltä voit hakea lainaa kaikkiin rahantarpeisiisi.

Sinun on mahdollista:

  • Saada lainaa jopa 50 000 €
  • Saada lainaa ilman vakuuksia tai takaajia, kohtuu korolla
  • Valita itse kuukausierän suuruus
  • Saada rahat tilillesi 3 pankkipäivän kuluessa

Miten lainaa haetaan?

Voit hakea lainaa täyttämällä hakemuslomakkeen netissä. Hakeminen on täysin ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään. Kun hakemuksesi on käsitelty, voit allekirjoittaa lainasopimuksen pankkitunnuksillasi. Loppuun käsitelty laina maksetaan tilillesi n. 3 pankkipäivän kuluessa.

Valitse lainasummaksi 1 000 € - 50 000 €:
Valitse takaisinmaksuaika
170 €Kuukausierä
9,30 %Todellinen vuosikorko*
12 vuotta
190 €Kuukausierä
9,30 %Todellinen vuosikorko*
10 vuotta
220 €Kuukausierä
9,30 %Todellinen vuosikorko*
8 vuotta
270 €Kuukausierä
9,30 %Todellinen vuosikorko*
6 vuotta
373 €Kuukausierä
9,30 %Todellinen vuosikorko*
4 vuotta

Laina on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 15 000 € luotolle 12 vuoden maksuvaihtoehdolla on 9,30 %. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu vuosikorkoon 8,93 % sisältyvä viitekorko Euribor 3 kk -0,57 % (3.1.2022) ja luottokulu, joka on 0,28 % lainan pääomasta, mutta enintään 12,50 € kuukaudessa. Kuukausierä 15 000 € luotolle on 170,36 €, yhteensä 144 maksuerää. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä on 24 532,38 €. Esimerkkilaskelman toteutuminen edellyttää, että korko ja kulut eivät muutu takaisinmaksun aikana.

Lainasi korko määräytyy lainan koon, valitun takaisinmaksuajan sekä taloudellisen tilanteesi mukaan.

Lainan kulut määräytyvät sen mukaan, mikä on lainasumma sopimuksen alkaessa.

Lainan kuukausikulut ovat 0,28 % luottosopimuksen mukaisen luoton määrästä, mutta enintään 12,50 €/kk. Esimerkiksi kun lainasumma on sopimuksen alkaessa 4 000 €, on kuukausikulu 11,20 €/kk. Lainasta ei veloiteta avausmaksua. Tarkemmat tiedot saat henkilökohtaisesta lainatarjouksestasi.

Kuka voi saada lainaa?

Jotta voimme myöntää lainan, meidän on varmistettava, että lainanhakijalla on riittävä takaisinmaksukyky. Teemme lainanhakijalle luottotietojen tarkistuksen. Hakijalta edellytämme:

  • Olet vähintään 24-vuotias
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
  • Sinulla on säännölliset työ- tai eläketulot (yli 800 € bruttotulot alle 3 000 € lainoissa ja vähintään 1 300 € yli 3 000 € lainoissa)

Säästä rahaa yhdistämällä lainasi

Onko sinulla useita pieniä lainoja ja osamaksuja maksettavanasi? Useiden lainojen hoitaminen on aikaa vievää ja kallistakin, kun jokaisella lainalla on omat erilliset kulunsa. Anna meidän yhdistää lainasi ja voit säästää jopa satasia kuussa.

Yhdistä lainat

Vakuuta lainasi takaisinmaksu odottamattomissa tilanteissa

Kun otat lainallesi Maksuvakuutuksen, korvaa vakuutus lainan korko- ja kuukausilyhennykset jopa 12 kuukauden ajan, jos:

  • Joudut sairauslomalle
  • Jäät tahattomasti työttömäksi
  • Joudut sairaalahoitoon
Lue lisää ja hae

Näin haet lainaa

Lainasi korko määräytyy lainan koon, valitun takaisinmaksuajan sekä taloudellisen tilanteesi mukaan.

Lainan kuukausikulut ovat 0,28 % luottosopimuksen mukaisen luoton määrästä, mutta enintään 12,50 €/kk. Esimerkiksi kun lainasumma on sopimuksen alkaessa 4 000 €, on kuukausikulu 11,20 €/kk. Laina ei sisällä avausmaksua. Tarkemmat tiedot saat henkilökohtaisesta lainatarjouksestasi.


Lainasi kuukausierän koko muodostuu seuraavista tekijöistä: korko, lainan määrä sekä valitsemasi takaisinmaksuaika. Laske lainalaskurilla kuukausieräsi koko. Muuttamalla lainasummaa ja takaisinmaksuaikaa voit vertailla eri vaihtoehtoja ja valita itsellesi sopivimman kuukausierän.


Laske lainalaskurilla kuukausierä haluamallesi lainasummalle ja hae lainaa kätevästi verkossa. Samalla voit allekirjoittaa sopimuksen ja toimittaa liitteet, jos niitä pyydetään. Halutessasi saat sopimuksen kotiin postitse allekirjoitettavaksi. Voit myös soittaa asiakaspalveluumme 09 622 4308. Molemmissa tapauksissa saat lainapäätöksen heti. Rahat siirretään tilillesi noin parissa pankkipäivässä sopimuksen allekirjoittamisesta. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.


Hakijalta edellytämme:
Olet vähintään 24-vuotias
Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
Sinulla on säännölliset työ- tai eläketulot (yli 800 € bruttotulot alle 3 000 € lainoissa ja vähintään 1 300 € yli 3 000 € lainoissa)


Maksettuamme lainan tilillesi saat ensimmäisen laskusi seuraavan kuukauden puolivälissä. Eräpäivä on joka kuukauden viimeisenä päivänä. Tämän jälkeen laskutus jatkuu kuukausittain.


Kun haluat korottaa lainaasi, täytä lainahakemus netissä. Käytä pankkitunnuksiasi, niin saat tiedot nykyisestä lainastasi. Tee hakemus tarvitsemallesi summalla ja saat yhteiset takaisinmaksuvaihtoehdot nykyiselle ja uudelle lainallesi.


Kun haet lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, sinulla on parempi mahdollisuus saada isompi laina sekä paremmat ehdot lainallesi. Päähakija ja rinnakkaishakija ovat yhdessä vastuussa lainan takaisinmaksusta.


Edullisella Maksuvakuutuksella turvaat lainasi takaisinmaksun. Jos joudut tahattomasti työttömäksi tai sairauslomalle pidemmäksi aikaa, korvaa se lainasi kuukausikustannukset vakuutusehtojen mukaisesti jopa 12 kuukauden ajalta. Voit ottaa maksuvakuutuksen hakiessasi lainaa tai myöhemmin helposti Omilla sivuillaLue lisää Maksuvakuutuksesta.


Lomakkeet
Ehdot