Resurs Bankista voit hakea lainaa niin suuriin kuin pieniin rahantarpeisiin ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan haku on helppoa ja nopeaa: täytä lainahakemus verkossa tai soita, saat päätöksen heti. Halutessasi yhdistämme puolestasi pienet kulutusluottosi ja/tai luottokorttilainasi yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

 • Lainasumma: 1 000 €  - 50 000 €
 • Korko: 6,95 % - 20,00 %
 • Takaisinmaksuaika: 1-12 vuotta

Autolaina

Tarvitsetko lainaa uuteen autoon tai kenties vanhan auton korjaamiseen? Katso mikä lainan kuukausierä olisi.

Remonttilaina

Resurs Bankin lainalla voit tehdä juuri sitä mitä itse haluat. Tee hakemus ja päätä sitten haluatko lainan vai et.

Haluatko korottaa lainaasi?

Kun kirjaudut sisään ja annat toivomasi lainasumman, saat uuden lainasi kuukausierän.

Valitse lainasummaksi 1 000 € - 50 000 €:
Valitse takaisinmaksuaika
149 €Kuukausierä
11,39 %Todellinen vuosikorko*
12 vuotta
156 €Kuukausierä
11,43 %Todellinen vuosikorko*
11 vuotta
165 €Kuukausierä
11,47 %Todellinen vuosikorko*
10 vuotta
175 €Kuukausierä
11,52 %Todellinen vuosikorko*
9 vuotta
189 €Kuukausierä
11,56 %Todellinen vuosikorko*
8 vuotta

Laina on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 12 000 € luotolle 12 vuoden maksuvaihtoehdolla on 11,39 %. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu vuosikoron 9,04 % lisäksi viitekorko Euribor 3 kk (-0,54 % 1.4.2021) ja luottokulu enintään 12,50 € kuukaudessa. Kuukausierä 12 000 € luotolle on 149,36 €, yhteensä 144 maksuerää. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä on 21 496,30 €. Esimerkkilaskelman toteutuminen edellyttää, että korko ja kulut eivät muutu takaisinmaksun aikana.

Lainasi korko määräytyy lainan koon, valitun takaisinmaksuajan sekä taloudellisen tilanteesi mukaan.

Lainan kulut määräytyvät sen mukaan, mikä on lainasumma sopimuksen alkaessa.

Lainan kuukausikulut ovat 0,28 % luottosopimuksen mukaisen luoton määrästä, mutta enintään 12,50 €/kk. Esimerkiksi kun lainasumma on sopimuksen alkaessa 4 000 €, on kuukausikulu 11,20 €/kk. Lainasta ei veloiteta avausmaksua. Tarkemmat tiedot saat henkilökohtaisesta lainatarjouksestasi.

Vakuuta lainasi takaisinmaksu odottamattomissa tilanteissa

Kun otat lainallesi Maksuvakuutuksen, korvaa vakuutus lainan korko- ja kuukausilyhennykset jopa 12 kuukauden ajan, jos:

 • Joudut sairauslomalle
 • Jäät tahattomasti työttömäksi
 • Joudut sairaalahoitoon
Korota lainaasiKorota lainaasi

Haluatko korottaa lainaasi?

Jos olet laina-asiakkaamme, voit hakea meiltä lisälainaa.

Täytä hakemus verkossa ja saat lainapäätöksen heti ruudullesi. Sopimuksen allekirjoituksen jälkeen kerromme tekstiviestillä, kun rahat siirtyvät tilillesi.

Lainan laskutus

Maksettuamme lainan tilillesi saat ensimmäisen laskusi seuraavan kuukauden puolivälissä. Eräpäivä on joka kuukauden viimeisenä päivänä. Tämän jälkeen laskutus jatkuu kuukausittain.

Kulutusluottoa jopa 50 000 €

Juuri silloin, kun sitä tarvitset!

 • Hae jo tänään – saat päätöksen heti
 • Kulutusluoton hakeminen ei sido sinua mihinkään
 • Kun allekirjoitat sopimuksen sähköisesti, siirtyvät rahat tilillesi noin kahdessa pankkipäivässä
 • Kulutusluoton korko alkaen 6,95 %
Kulutusluottoa kaikkiin tarpeisiinKulutusluottoa kaikkiin tarpeisiin

Näin haet lainaa

Täytä lainahakemus verkossa

Laske lainalaskurilla kuukausierä haluamallesi lainasummalle ja hae lainaa kätevästi verkossa. Samalla voit allekirjoittaa sopimuksen ja toimittaa liitteet, jos niitä pyydetään. Halutessasi saat sopimuksen kotiin postitse allekirjoitettavaksi. Voit myös soittaa asiakaspalveluumme  09 622 4308. Molemmissa tapauksissa saat lainapäätöksen heti. Rahat siirretään tilillesi noin parissa pankkipäivässä sopimuksen allekirjoittamisesta. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Kuka voi saada lainaa?

Jotta voimme myöntää lainan, meidän on varmistettava, että lainanhakijalla on riittävä takaisinmaksukyky. Teemme lainanhakijalle luottotietojen tarkistuksen. Hakijalta edellytämme:

 • Olet vähintään 24-vuotias
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Sinulla on säännölliset työ- tai eläketulot (yli 800 € bruttotulot alle 3 000 € lainoissa ja vähintään 1 300 € yli 3 000 € lainoissa)

Kuinka lainasi korko ja kulut määräytyvät?

Lainasi korko määräytyy lainan koon, valitun takaisinmaksuajan sekä taloudellisen tilanteesi mukaan.

Lainan kuukausikulut ovat 0,28 % luottosopimuksen mukaisen luoton määrästä, mutta enintään 12,50 €/kk. Esimerkiksi kun lainasumma on sopimuksen alkaessa 4 000 €, on kuukausikulu 11,20 €/kk. Laina ei sisällä avausmaksua. Tarkemmat tiedot saat henkilökohtaisesta lainatarjouksestasi.

Voinko korottaa nykyistä lainaani?

Kun haluat korottaa lainaasi, täytä lainahakemus netissä. Käytä pankkitunnuksiasi, niin saat tiedot nykyisestä lainastasi. Tee hakemus tarvitsemallesi summalla ja saat yhteiset takaisinmaksuvaihtoehdot nykyiselle ja uudelle lainallesi.

Kuinka paljon Resurs Bankin laina maksaa?

Lainasi kuukausierän koko muodostuu seuraavista tekijöistä: korko, lainan määrä sekä valitsemasi takaisinmaksuaika. Laske lainalaskurilla kuukausieräsi koko. Muuttamalla lainasummaa ja takaisinmaksuaikaa voit vertailla eri vaihtoehtoja ja valita itsellesi sopivimman kuukausierän.

Mikä on Maksuvakuutus?

Edullisella Maksuvakuutuksella turvaat lainasi takaisinmaksun. Jos joudut tahattomasti työttömäksi tai sairauslomalle pidemmäksi aikaa, korvaa se lainasi kuukausikustannukset vakuutusehtojen mukaisesti jopa 12 kuukauden ajalta. Voit ottaa maksuvakuutuksen hakiessasi lainaa tai myöhemmin helposti Omilla sivuilla. Lue lisää Maksuvakuutuksesta.

Lainaa rinnakkaishakijan kanssa, mitä se tarkoittaa?

Kun haet lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, sinulla on parempi mahdollisuus saada isompi laina sekä paremmat ehdot lainallesi. Päähakija ja rinnakkaishakija ovat yhdessä vastuussa lainan takaisinmaksusta

Onko sinulla kysyttävää?

Anna asiakaspalvelumme auttaa sinua tai etsi vastausta usein kysyttyjen kysymysten joukosta.

Lomakkeet
Ehdot