Lainaa

Tarvitsetko lainaa? Olitpa remontoimassa asuntoasi tai hankkimassa uutta autoa, me autamme sinua. Meiltä voit hakea lainaa kaikkiin rahantarpeisiisi.

  • Lainaa jopa 50 000 €
  • Lainaa ilman vakuuksia
  • Rahaa tilillesi noin 3 pankkipäivän kuluessa
Loading...

Miten lainaa haetaan?

Voit hakea lainaa täyttämällä hakemuslomakkeen netissä. Hakeminen on täysin ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään. Kun hakemuksesi on käsitelty, voit allekirjoittaa lainasopimuksen pankkitunnuksillasi. Loppuun käsitelty laina maksetaan tilillesi n. 3 pankkipäivän kuluessa.

Kuka voi saada lainaa?

Jotta voimme myöntää lainan, meidän on varmistettava, että lainanhakijalla on riittävä takaisinmaksukyky. Teemme lainanhakijalle luottotietojen tarkistuksen. Hakijalta edellytämme:

  • Olet vähintään 24-vuotias
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
  • Sinulla on säännölliset työ- tai eläketulot (yli 800 € bruttotulot alle 3 000 € lainoissa ja vähintään 1 300 € yli 3 000 € lainoissa)

Remonttilaina

Aiotko remontoida? Olipa suunnitelmissasi keittiöremontti, kylpyhuoneen päivitys tai terassin rakentaminen, voit hakea meiltä lainaa tarpeesi mukaan. Lainarahojen kohde on vapaasti päätettävissäsi.

Remonttilaina

Säästä rahaa yhdistämällä lainasi

Onko sinulla useita pieniä lainoja ja osamaksuja maksettavanasi? Useiden lainojen hoitaminen on aikaa vievää ja kallistakin, kun jokaisella lainalla on omat erilliset kulunsa. Anna meidän yhdistää lainasi ja voit säästää jopa satasia kuussa.

Yhdistä lainat

Näin haet lainaa

Lainasi korko määräytyy lainan koon, valitun takaisinmaksuajan sekä taloudellisen tilanteesi mukaan.

Lainan kuukausikulut ovat 0,28 % luottosopimuksen mukaisen luoton määrästä, mutta enintään 12,50 €/kk. Esimerkiksi kun lainasumma on sopimuksen alkaessa 4 000 €, on kuukausikulu 11,20 €/kk. Laina ei sisällä avausmaksua. Tarkemmat tiedot saat henkilökohtaisesta lainatarjouksestasi.


Lainasi kuukausierän koko muodostuu seuraavista tekijöistä: korko, lainan määrä sekä valitsemasi takaisinmaksuaika. Laske lainalaskurilla kuukausieräsi koko. Muuttamalla lainasummaa ja takaisinmaksuaikaa voit vertailla eri vaihtoehtoja ja valita itsellesi sopivimman kuukausierän.


Laske lainalaskurilla kuukausierä haluamallesi lainasummalle ja hae lainaa kätevästi verkossa. Samalla voit allekirjoittaa sopimuksen ja toimittaa liitteet, jos niitä pyydetään. Halutessasi saat sopimuksen kotiin postitse allekirjoitettavaksi. Voit myös soittaa asiakaspalveluumme 09 622 4308. Molemmissa tapauksissa saat lainapäätöksen heti. Rahat siirretään tilillesi noin parissa pankkipäivässä sopimuksen allekirjoittamisesta. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.


Maksettuamme lainan tilillesi saat ensimmäisen laskusi seuraavan kuukauden puolivälissä. Eräpäivä on joka kuukauden viimeisenä päivänä. Tämän jälkeen laskutus jatkuu kuukausittain.


Kun haluat korottaa lainaasi, täytä lainahakemus netissä. Käytä pankkitunnuksiasi, niin saat tiedot nykyisestä lainastasi. Tee hakemus tarvitsemallesi summalla ja saat yhteiset takaisinmaksuvaihtoehdot nykyiselle ja uudelle lainallesi.


Kun haet lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, sinulla on parempi mahdollisuus saada isompi laina sekä paremmat ehdot lainallesi. Päähakija ja rinnakkaishakija ovat yhdessä vastuussa lainan takaisinmaksusta.


Edullisella Maksuvakuutuksella turvaat lainasi takaisinmaksun. Jos joudut tahattomasti työttömäksi tai sairauslomalle pidemmäksi aikaa, korvaa se lainasi kuukausikustannukset vakuutusehtojen mukaisesti jopa 12 kuukauden ajalta. Voit ottaa maksuvakuutuksen hakiessasi lainaa tai myöhemmin helposti online bankissa.


Vakuuta lainasi takaisinmaksu odottamattomissa tilanteissa

Kun otat lainallesi Maksuvakuutuksen, korvaa vakuutus lainan korko- ja kuukausilyhennykset jopa 12 kuukauden ajan, jos:

  • Joudut sairauslomalle
  • Jäät tahattomasti työttömäksi
  • Joudut sairaalahoitoon

Lue lisää ja hae

Lomakkeet

Ehdot

Tietoa