Resurs Bank
menu

Lainaa

Remonttilaina
Autolaina
Lue lisää ja hae
Yhdistä lainat

Näin haet lainaa

Kuinka lainan korko ja kulut lasketaan?

Lainasi korko määräytyy lainan koon, valitun takaisinmaksuajan sekä taloudellisen tilanteesi mukaan.

Lainan kuukausikulut ovat 0,28 % luottosopimuksen mukaisen luoton määrästä, mutta enintään 12,50 €/kk. Esimerkiksi kun lainasumma on sopimuksen alkaessa 4 000 €, on kuukausikulu 11,20 €/kk. Laina ei sisällä avausmaksua. Tarkemmat tiedot saat henkilökohtaisesta lainatarjouksestasi.

Kuinka paljon Resursin laina maksaa?

Lainasi kuukausierän koko muodostuu seuraavista tekijöistä: korko, lainan määrä sekä valitsemasi takaisinmaksuaika. Laske lainalaskurilla kuukausieräsi koko. Muuttamalla lainasummaa ja takaisinmaksuaikaa voit vertailla eri vaihtoehtoja ja valita itsellesi sopivimman kuukausierän.

Miten haen lainaa?

Laske lainalaskurilla kuukausierä haluamallesi lainasummalle ja hae lainaa kätevästi verkossa. Samalla voit allekirjoittaa sopimuksen ja toimittaa liitteet, jos niitä pyydetään. Halutessasi saat sopimuksen kotiin postitse allekirjoitettavaksi. Voit myös soittaa asiakaspalveluumme 09 622 4308. Molemmissa tapauksissa saat lainapäätöksen heti. Rahat siirretään tilillesi noin parissa pankkipäivässä sopimuksen allekirjoittamisesta. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Miten lainani laskutetaan?

Maksettuamme lainan tilillesi saat ensimmäisen laskusi seuraavan kuukauden puolivälissä. Eräpäivä on joka kuukauden viimeisenä päivänä. Tämän jälkeen laskutus jatkuu kuukausittain.

Voinko korottaa nykyistä lainaani?

Kun haluat korottaa lainaasi, täytä lainahakemus netissä. Käytä pankkitunnuksiasi, niin saat tiedot nykyisestä lainastasi. Tee hakemus tarvitsemallesi summalla ja saat yhteiset takaisinmaksuvaihtoehdot nykyiselle ja uudelle lainallesi.

Lainaa yhteishakijan kanssa, mitä se tarkoittaa?

Kun haet lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, sinulla on parempi mahdollisuus saada isompi laina sekä paremmat ehdot lainallesi. Päähakija ja rinnakkaishakija ovat yhdessä vastuussa lainan takaisinmaksusta.

Mikä on Maksuvakuutus?

Edullisella Maksuvakuutuksella turvaat lainasi takaisinmaksun. Jos joudut tahattomasti työttömäksi tai sairauslomalle pidemmäksi aikaa, korvaa se lainasi kuukausikustannukset vakuutusehtojen mukaisesti jopa 12 kuukauden ajalta. Voit ottaa maksuvakuutuksen hakiessasi lainaa tai myöhemmin helposti online bankissa.