Resurs Bankista voit hakea lainaa niin suuriin kuin pieniin rahantarpeisiin ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan haku on helppoa ja nopeaa: täytä lainahakemus verkossa tai soita, saat päätöksen heti. Halutessasi yhdistämme puolestasi pienet kulutusluottosi ja/tai luottokorttilainasi yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

 • Lainasumma: 1 000 €  - 50 000 €
 • Korko: 7,48 % - 19,55 %
 • Takaisinmaksuaika: 1-12 vuotta

Vakuuta lainasi takaisinmaksu odottamattomissa tilanteissa

Kun otat lainallesi maksuvakuutuksen, korvaamme lainan korko- ja kuukausilyhennykset jopa 12 kuukauden ajan, mikäli:

 • Joudut sairauslomalle
 • Jäät tahattomasti työttömäksi tai lomautetuksi
 • Joudut sairaalahoitoon
Korota lainaasiKorota lainaasi

Haluatko korottaa lainaasi?

Jos olet laina-asiakkaamme, voit hakea meiltä lisälainaa.

Täytä hakemus verkossa ja saat lainapäätöksen heti. Kun allekirjoitat sopimuksen pankkitunnuksillasi, maksamme lainan tilillesi noin kahdessa pankkipäivässä.

Näin luet laskuasi

Maksettuamme lainan tilillesi saat ensimmäisen laskusi seuraavan kuukauden puolivälissä. Eräpäivä on joka kuukauden viimeisenä päivänä. Tämän jälkeen laskutus jatkuu kuukausittain. Katso laskusi lukuohje täältä.

Kulutusluottoa jopa 50 000 €

Juuri silloin, kun sitä tarvitset!

 • Hae jo tänään – saat päätöksen heti
 • Kulutusluoton hakeminen ei sido sinua mihinkään
 • Kun allekirjoitat sopimuksen sähköisesti, siirtyvät rahat tilillesi noin kahdessa pankkipäivässä
 • Kulutusluoton korko alkaen 7,90 %
Kulutusluottoa kaikkiin tarpeisiinKulutusluottoa kaikkiin tarpeisiin

Näin haet lainaa

Täytä lainahakemus verkossa

Laske lainalaskurilla kuukausierä haluamallesi lainasummalle ja hae lainaa kätevästi verkossa. Samalla voit allekirjoittaa sopimuksen ja toimittaa liitteet, jos niitä pyydetään. Halutessasi saat sopimuksen kotiin postitse allekirjoitettavaksi. Voit myös soittaa asiakaspalveluumme  09 622 4308. Molemmissa tapauksissa saat lainapäätöksen heti. Rahat siirretään tilillesi noin parissa pankkipäivässä sopimuksen allekirjoittamisesta. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Kuka voi saada lainaa?

Jotta voimme myöntää lainan, meidän on varmistettava, että lainanhakijalla on riittävä takaisinmaksukyky. Teemme lainanhakijalle luottotietojen tarkistuksen. Hakijalta edellytämme:

 • Olet vähintään 23-vuotias
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Sinulla on säännölliset työ- tai eläketulot (yli 800 € bruttotulot alle 3 100 € lainoissa ja vähintään 1 300 € yli 3 100 € lainoissa)

Kuinka lainasi korko ja kulut määräytyvät?

Lainasi korko määräytyy lainan koon, valitun takaisinmaksuajan sekä taloudellisen tilanteesi mukaan.

Lainoissa 1 000 - 5 099 euroa vuosikorko on aina kiinteä, 19,55 %. Lainoissa 5 100 – 50 000 euroa korko on sidottu 3 kk Euriboriin, ja saat henkilökohtaisen lainatarjouksen, jonka korko on 7,90 % - 19,90 % (+ Euribor 3 kk).

Lainan kulut määräytyvät sen mukaan, mikä on lainasumma sopimuksen alkaessa:

 • Lainasumma 1000 – 1 799 €, avausmaksu 0 €, tilinhoitomaksu 3 €/kk
 • Lainasumma 1 800 – 5 099 €, avausmaksu 10 – 70 €, tilinhoitomaksu 5 €/kk
 • Lainasumma 5 100 – 50 000 €, avausmaksu 95 €, tilinhoitomaksu 5 €/kk
 • Tarkemmat tiedot saat henkilökohtaisesta lainatarjouksestasi.

Voinko korottaa nykyistä lainaani?

Kun haluat korottaa lainaasi, täytä uusi lainahakemus, jossa ilmoitat kokonaislainasumman korotuksen jälkeen. Kokonaissumma koostuu nykyisestä lainansummasta ja summasta, jolla haluat korottaa lainaasi. Hyväksyttyämme hakemuksesi, maksamme nykyisen lainasi pois ja siirrämme tilillesi lainasummien erotuksen.

Kuinka paljon Resurs Bankin laina maksaa?

Lainasi kuukausierän koko muodostuu seuraavista tekijöistä: korko, lainan määrä sekä valitsemasi takaisinmaksuaika. Laske lainalaskurilla kuukausieräsi koko. Muuttamalla lainasummaa ja takaisinmaksuaikaa voit vertailla eri vaihtoehtoja ja valita itsellesi sopivimman kuukausierän.

Mikä on Maksuvakuutus?

Edullisella Maksuvakuutuksella turvaat lainasi takaisinmaksun. Jos joudut tahattomasti työttömäksi, lomautetuksi tai sairauslomalle pidemmäksi aikaa, korvaa se lainasi kuukausikustannukset vakuutusehtojen mukaisesti jopa 12 kuukauden ajan. Voit ottaa Maksuvakuutuksen hakiessasi lainaa tai myöhemmin soittamalla asiakaspalveluumme, 09 622 4308Lue lisää Maksuvakuutuksesta.

Lainaa rinnakkaishakijan kanssa, mitä se tarkoittaa?

Kun haet lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, sinulla on parempi mahdollisuus saada isompi laina sekä paremmat ehdot lainallesi. Päähakija ja rinnakkaishakija ovat yhdessä vastuussa lainan takaisinmaksusta

Onko sinulla kysyttävää?

Anna asiakaspalvelumme auttaa sinua tai etsi vastausta usein kysyttyjen kysymysten joukosta.

Ehdot ja lomakkeet

Ehdot