Lisää myyntiäsi

Resursin rahoitus kasvattaa yrityksesi myyntiä ja lisää asiakasuskollisuutta. Räätälöimme rahoituksen aina asiakkaan toiveiden mukaisesti sekä toteutamme konseptin asiakkaamme brändi-ilmeen mukaisesti.

Mitä Resurs tarjoaa?

Resursin myynnin rahoitus on joustava rahoitustuote myymälä- ja verkkokauppaympäristöön. Yrityksesi tarpeiden mukaan räätälöidyt konseptit tarjoavat asiakkaillesi sujuvan ostokokemuksen. Joustavien maksuratkaisujen avulla saat maksusuorituksesi monikanavaisesti. Palvelu on yrityksellesi maksuton. Meidän avullamme kasvatat myyntiäsi ja luot uskollisia asiakassuhteita.

Jo noin 200 ketjua ja 3 800 myymälää luottavat palveluihimme.

Resursin rahoituksella kasvatat myyntiäsi. Rahoituksemme on tällä hetkellä käytössä noin 3 800 myymälässä ja noin 200 ketjussa ympäri Suomea. Meillä on Suomessa yli 100 000 tyytyväistä kuluttaja-asiakasta. Olemme yksi Suomen suurimmista vähittäiskaupan rahoittajista.

Yhteistyökumppaneitamme ovat muun muassa:

Bauhaus Logo SliderBauhaus Logo Slider
Silmäasema LogoSilmäasema Logo
Jysk LogoJysk Logo
Tokmanni LogoTokmanni Logo
Intersport LogoIntersport Logo
Specsavers LogoSpecsavers Logo

Monikanavaisia ja asiakasystävällisiä rahoitusratkaisuja

ResursResurs

Tarjoamme monikanavaisia ja asiakasystävällisiä rahoitusratkaisuja. Myynnin rahoituksen konseptimme kasvattaa yrityksesi myyntiä ja vahvistaa asiakasuskollisuutta.

Resursin rahoitus eroaa kilpailijoistaan räätälöidyillä rahoitustuotteilla. Pystymme tarjoamaan juuri sinun yrityksesi tarpeisiin vastaavia ratkaisuja. Kokeile demokaupallamme kuinka helppoa Resurs Checkoutin käyttäminen on.

Resurs Retail Report nyt saatavilla

Tutustu kuluttajakäyttäytymistä ja uskollisia asiakkaita koskevaan tutkimusraporttiin.

Resurs3Resurs3

Tarjoa asiakkaillesi osamaksua, tilitys seuraavana päivänä

Järkevä rahoitusmahdollisuus, joka antaa asiakkaillesi useita maksuvaihtoehtoja ja sinulle rahasi heti seuraavana päivänä.

Haluatko kasvattaa asiakasvirtaasi ja lisätä asiakasuskollisuutta?

Ota yhteyttä lähettämällä viesti/yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella.