Maksuratkaisut

Me teemme kynnyksen liikkeessäsi asiointiin matalammaksi olipa sinulla verkkokauppa tai kivijalkamyymälä. Resursin avulla voit tarjota asiakkaillesi maksuvaihtoehtoja, jotka sopivat kaikille ja tekevät asioinnin sujuvaksi.

Anna Resursin hoitaa

Maksuvaihtoehdot asiakkaille

Anna asiakkaallesi vapaus valita ja tarjoa heille joustavia maksuvaihtoehtoja, jotka tuovat lisämyyntiä ja antavat paremman asiakaskokemuksen. Maksu kerralla tai osissa - anna asiakkaasi päättää.

Anna asiakkaallesi vaihtoehtoja

Älykästä yhteistyötä

Resurs tuntee pohjoismaiset markkinat ja meillä on hyvä käsitys kuluttajakäyttäytymisestä. Vaikka meillä onkin jo vuosien kokemus erilaisista maksuratkaisuista, olemme vasta matkamme alussa. Kun kyse on kuluttajien tarpeista, tavoitteenamme on olla suunnannäyttäjänä.

Kaikki kanavat käyttöön

Tarjoamme monikanavaisia ja asiakasystävällisiä rahoitusratkaisuja. Myynnin rahoituksen konseptimme kasvattaa yrityksesi myyntiä ja vahvistaa asiakasuskollisuutta. Resursin rahoitus eroaa kilpailijoistaan räätälöidyillä rahoitustuotteilla. Pystymme tarjoamaan juuri sinun yrityksesi tarpeisiin vastaavia ratkaisuja. Kokeile demokaupassamme kuinka helppoa Resurs Checkoutin käyttäminen on.

Testaa Resursin Checkoutia

Yhteistyökumppaneitamme

MioMio
TicketTicket
netonnetnetonnet
MioMio
TicketTicket
netonnetnetonnet

Haluatko lisää myyntiä? Anna kuulua itsestäsi ja laita meille viesti!