Resurs ja yhteiskunnallinen osallistuminen

Resurs panostaa yhteiskunnallisiin hankkeisiin ja toimintaan, joilla voidaan varmistaa kaikille parempi tulevaisuus. Teemme näin omasta halustamme ja myös siksi, että koemme sen velvollisuudeksemme. Lue tästä, kuinka olemme mukana vaikuttamassa.

Resurs Ja Yhteiskunnallinen OsallistuminenResurs Ja Yhteiskunnallinen Osallistuminen

Haluamme tehdä oman osamme yhteiskuntamme eteen. Tämä on itsestäänselvyys yhtiölle, joka on Pohjoismaissa tekemisissä yhteensä kuuden miljoonan ihmisen kanssa. Haluamme olla mukana varmistamassa, että ihmiset, rahoitusala ja yhteiskunta kehittyvät oikeaan suuntaan. Otamme kantaa yhteiskunnallisiin kysymyksiin, osallistumme aktiivisesti yhteiskunnan ja rahoitusalan tulevaisuutta käsittelevään keskusteluun ja teemme yhteistyötä erilaisten järjestöjen, yhdistysten ja yhteiskunnallisia aloitteita tekevien toimijoiden kanssa. Lyhyesti ilmaistuna: haluamme yhdessä muiden yhteiskunnallisten toimijoiden kanssa kehittää yhteiskuntaamme parempaan suuntaan.

Näin me panostamme yhteiskuntaan

– Tuemme aloitteita, jotka auttavat ihmisiä pitämään oman taloutensa tasapainossa.

– Käynnistämme ja tuemme toimintaa, jolla pyritään takaamaan nuorille mahdollisimman hyvä alku elämälle.

– Tuemme nuoria yrittäjiä.

– Tuemme paikallisten ja alueellisten urheiluseurojen ja järjestöjen toimintaa ja kiinnitämme erityistä huomiota tasa-arvoon, integraatioon ja kestävään kehitykseen. – Työntekijöillämme on mahdollisuus osallistua vapaaehtoistyöhön esimerkiksi toimimalla tukihenkilöinä tai oppilaiden läksyapuna.

11 miljoonaa kruunua syöpätutkimukselle

Resurs on vuodesta 2007 tukenut Syöpäsäätiötä ja Roosa nauha -keräystä erilaisten tuotteiden ja aktiviteettien kautta ja kerännyt syöpätutkimukselle tähän mennessä yli 11 miljoonaa Ruotsin kruunua.

Pitäisikö meidän mielestäsi tehdä enemmän? Onko sinulla jokin idea tai ajatus, kuinka voisimme yhdessä kehittää yhteiskuntaamme parempaan suuntaan? Ota meihin yhteyttä!