Järkevät maksuratkaisut käyttöösi

Maksamisen odotetaan olevan helppoa, turvallista ja nopeaa tapahtuipa se myymälässä tai verkossa. Yli 6 miljoonan pohjoismaalaisen kuluttaja-asiakkaan kokemuksella meidän on helppo sanoa, että tarjotut maksuratkaisut ovat olleet onnistuneita.

Asiakkaasi voi kassalla valita useasta joustavasta maksuvaihtoehdosta, mikä tarjoaa paremman ostokokemuksen ja kasvattaa oston loppusummaa.

Resurs lyhyesti:

  • Toiminut yli 40 vuotta vähittäiskaupan rahoittajana
  • Keskittyy kuluttaja-asiakkaan ostokokemuksen parantamiseen
  • Helppo. Turvallinen. Nopea.

Ratkaisu löytyy Resursilta

Olipa sinulla pieni tai iso liike, myymälä tai verkkokauppa, meiltä löydät yhteistyöhön sopivat tuotteet ja palvelut.

Merchant Portal

Merchant Portal on yhteistyökumppaneidemme käyttöön tarkoitettu älykäs työkalu, jolla sujuvoitat ostotapahtumaa ja parannat asiakkaidesi ostokokemusta.

Päivitykset

Päivitämme tuotteitamme ja ohjelmistojamme säännöllisesti, joten käytössäsi on aina viimeisimmät versiot.

Joustavat maksuratkaisut

Resurs palvelujen avulla voit tarjota asiakkaillesi useita maksuvaihtoehtoja, jotka antavat joustavuutta maksuihin ja kasvattavat keskiostosta.

Perehdytys

On tärkeää, että koko henkilökunnalla on samanlaiset mahdollisuudet osallistua myyntityöhön ja se kehittämiseen. Tästä syystä tarjoamme koulutusta koko henkilökunnalle.

Tukea 7 päivänä viikossa

Mielestämme apua pitää saada, silloin kuin sitä tarvitsee. Siksi palvelemmekin kaikkina viikonpäivinä.

Älykästä yhteistyötä

Resurs tuntee pohjoismaiset markkinat ja meillä on hyvä käsitys kuluttajakäyttäytymisestä. Vaikka meillä onkin jo vuosien kokemus erilaisista maksuratkaisuista, olemme vasta matkamme alussa. Kun kyse on kuluttajien tarpeista, tavoitteenamme on olla suunnannäyttäjänä.

Sama ostokokemus – kanavasta riippumatta

Asiakkaat odottavat, että ostotapahtuma on nopea, sujuva ja helppo. He haluavat siirtyä ostokanavasta toiseen ja saada saman ostokokemuksen. Resurs haluaa yhdessä yrityksesi kanssa luoda saumattoman ostokokemuksen, joka vastaa asiakkaittesi tarpeisiin. Olipa kyseessä verkkokauppa, myymälä tai molemmat, tavoitteenamme on pystyä tarjoamaan asiakkaillesi samat maksuvaihtoehdot kanavasta riippumatta.

Joustavat maksuvaihtoehdot lisäävät myyntiä

Kassalla asiakkaallasi on mahdollisuus ostaa tililuotolla tai laskulla. Molemmissa vaihtoehdoissa on mahdollisuus jakaa maksu osiin. Joustavat maksuvaihtoehdot auttavat ostopäätöksen teossa ja lisäävät asiakasuskollisuutta.

Lue lisää verkkokaupan maksuratkaisuista
Lue lisää myymälän maksuratkaisuista
maksuratkaisutmaksuratkaisut

Integraatio

Kun otat käyttöön Resurs Checkout-palvelun, helpottaa se sekä sinua että asiakkaasi asioimista liikkeessäsi. Meillä on oma, avoin API, jonka avulla palvelun käytön aloittaminen on helppoa. Tarjoamme myös teknistä tukea, kun järjestelmiä yhdistetään.

Resurs Checkout sopii yhteen useimpien verkkokauppa-alustojen kanssa. Alla linkki lisätietoihin integraatiosta ja käytössä olevista verkkokauppa-alustoista.

Lue lisää

Miksi valita Resursin maksuratkaisut?

Resurs tarjoaa yrityksellesi useita erilaisia maksuratkaisuja. Haluatpa sitten valmiin integraation tai rakentaa omasi, meillä on sinulle sopiva maksuratkaisu.


Resurs maksuratkaisuissa on vaihtoehtona mm. 30-60 päivän koroton ja kuluton maksuaika. Asiakas voi valita useista eri maksuvaihtoehdoista itselleen sopivimman ja maksaa laskun kerralla tai useammassa osassa.


Myymälässä käytössä olevat maksutavat toimivat myös verkkokaupassasi. Jos valitset verkkokauppaasi Resurs Checkoutin, voimme tarjota haluamasi muut maksutavat kuten verkkopankkimaksut ja luottokortit.


Verkkokaupassasi käytössä olevat Resursin maksuvaihtoehdot toimivat myös myymälässä. Voit integroitua myymälän kassasi Resurs Checkoutiin tai vaihtoehtoisesti käyttää Merchant Portalia. Löydämme sinulle parhaan ratkaisun.


Yhteistyökumppaneitamme

Haluatko myydä enemmän ja tehokkaammin?