Remonttilaina

Suunnitteletko kotisi remontointia? Meiltä voit hakea remonttilainaa isompaan tai pienempään remonttiin jopa 50 000 euroa ilman vakuuksia ja kohtuu korolla. Olipa remontin kohteena keittiö, kylpyhuone tai mikä tahansa kodin tila, autamme sinua rahoituksessa. Remontin kuluja miettiessä on hyvä ottaa huomioon, että asuntosi arvo todennäköisesti nousee remontin myötä.

  • Lainaa jopa 50 000 euroa
  • Haluamasi kuukausierä
  • Rahat tilillesi noin 3 päivässä

Kuinka haen remonttilainaa?

Remonttilainan hakeminen on helppoa netissä. Täytä hakemus ja hae lainatarjous valmiiksi. Se ei sido sinua vielä mihinkään. Kun hakemuksesi on käsitelty ja hyväksytty, hoituu allekirjoitus helposti ja turvallisesti pankkitunnuksilla. Hyväksytty ja allekirjoitettu laina maksetaan tilillesi noin 3 päivän kuluessa.

Valitse haluamasi lainasumma

Loading...

Lainaa keittiöremonttiin

Keittiöremontin voi tehdä isolla tai pienelläkin budjetilla. Siisti ja remontoitu keittiö lisää asunnon arvoa ja pidentää keittiön käyttöikää jopa 20 vuodella.

Jos haet lainaa keittiöremonttiin 15 000 euroa ja valitset 8 vuoden takaisinmaksuajan, on kuukausierä noin 250 euroa. Se on suunnilleen saman verran kuin 4-henkinen perhe käyttää rahaa kerralla ravintolassa syömiseen.

Lainaa kylpyhuoneremonttiin

Kaipaako kylpyhuoneesi uudistusta? Kylpyhuoneen remontointi voi olla kallista, mutta kylppärin päivityksen myötä lisäät viihtyisyyttä ja nostat asuntosi arvoa.

Jos haet remonttilainaa 10 000 euroa kylpyhuoneesi uudistamiseen, saat kuukausieräksi noin 174 euroa, kun takaisinmaksuaika on 8 vuotta. Tämän kuukausierän verran rahaa säästät vaikka tekemällä ruokaostokset isoissa erissä sen sijaan, että käyt ostamassa ruokaa vähän kerrallaan.

Lainaa terassiremonttiin

Terassin rakentaminen voi olla kallista puuhaa – terassin koosta ja valituista materiaaleista riippuen. Toisaalta hyvin rakennettu kaunis terassi lisää asunnon arvoa ja remonttilainaa voi pitää investointina.

Jos haet 6 000 euroa lainaa terassiremonttiin ja valitset 5 vuoden takaisinmaksuajan, on kuukausieräsi noin 145 euroa. Samalla hintaa syöt lounasravintolassa 10-12 kertaa.

Lisäturvaa

Samalla kun teet lainahakemuksen, voit varmistaa lainasi takaisinmaksun Maksuvakuutuksella. Vakuutus huolehtii lainan lyhennyksistä jopa 12 kuukauden ajan, jos:

  • Sairastut pitkäaikaisesti
  • Joudut työttömäksi
  • Joudut sairaalahoitoon
Lue lisää maksuvakuutuksesta

Näin remonttilaina toimii

Remonttilaina on laina, jonka voit käyttää vapaavalintaisesti minkä tahansa kotisi kohteen remontointiin. Meiltä voit lainata jopa 50 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.


Lainan hinta määräytyy usean tekijän kautta:
Kuinka paljon lainaa tarvitset
Kuinka pitkän takaisinmaksuajan valitset ja
Millainen korko näistä valinnoista seuraa


Remonttilainan korko määräytyy lainasumman ja laina-ajan mukaan. Saat tarkat tiedot lainan korosta, kun ensin olemme saaneet hakemuksesi ja se on käynyt läpi luottotarkistuksen.


Remonttilaina – nämä asiat on hyvä huomioida

Remontin voi maksaa monella tavalla, esimerkiksi lainalla, luottokortilla tai säästöillä. Tässä artikkelissa käymme läpi, mitä kaikkea on hyvä huomioida remonttia suunnitellessa ja millainen laina voisi olla tilanteeseesi sopiva. Lue artikkeli tästä.

Lomakkeet

Ehdot

Tietoa