Kulutusluotto

Kulutusluotto, joka räätälöidään sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Sinulle on mahdollista:

  • Lainasumma: 1 000 € - 50 000 €
  • Lainan marginaali alkaen: 6,9 %
  • Takaisinmaksuaika: 1-12 vuotta

Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotto on vakuudeton laina, jota voi hakea mihin tahansa rahantarpeeseen. Kulutusluotolla voit remontoida vaikka kylpyhuoneen, hankkia auton tai maksaa pois muita luottoja tai osamaksuja. Voit hakea kulutusluottoa 50 000 euroon saakka, 12 vuoden takaisinmaksuajalla.

Valitse haluamasi lainasumma

Loading...

Remonttilaina

Kun tarvitset rahaa keittiön tai kylpyhuoneen uudistamiseen, voit hakea kulutusluottoa meiltä. Katso myös remonttilaina.

Tarvitsetko korotusta kulutusluotollesi?

Jos olet jo kulutusluottoasiakkaamme, sinun on mahdollista hakea meiltä korotusta luotollesi. Kun haluat korottaa kulutusluottoasi, lue tästä lisää.

Kulutusluottoa kaikkiin tarpeisiin

Resursista voit hakea kulutusluottoa niin suuriin kuin pieniin rahantarpeisiin ilman vakuuksia ja takaajia. Kulutusluoton haku on helppoa ja nopeaa: täytä hakemus verkossa. Halutessasi yhdistämme puolestasi pienet kulutusluottosi ja/tai luottokorttilainasi yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

Vakuuta kulutusluottosi takaisinmaksu odottamattomissa tilanteissa

Kun otat Maksuvakuutuksen kulutusluotollesi, korvaa vakuutus korko- ja kuukausilyhennykset jopa 12 kuukauden ajalta, jos:

  • Joudut sairauslomalle
  • Jäät tahattomasti työttömäksi
  • Joudut sairaalahoitoon

Lue lisää ja hae

Näin haet kulutusluottoa

Voidaksesi lainata rahaa meiltä sinun tulee olla täyttänyt 24 vuotta ja sinulla on oltava vakituiset työ- tai eläketulot. Arvioimme takaisinmaksukykysi tarkastamalla luottotietosi.


Meiltä voit hakea kulutusluottoa verkossa tai soittamalla asiakaspalveluumme.
Kulutusluoton hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Kun olemme käsitelleet ja hyväksyneet hakemuksesi, voit allekirjoittaa sopimuksen pankkitunnuksillasi tai halutessasi saat sopimuksen kotiin postitse allekirjoitettavaksi. Rahat siirretään tilillesi noin parissa pankkipäivässä sopimuksen allekirjoittamisesta.


Korkosi määräytyy kulutusluottosi koon, valitun takaisinmaksuajan sekä taloudellisen tilanteesi mukaan. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat henkilökohtaisen kulutusluottotarjouksen, josta näet kulutusluottosi koron ja muut tiedot.
Kulutusluoton määrä:
Lainasumma: 1 000 € - 50 000 €
Lainan marginaali alkaen: 6,9 %
Takaisinmaksuaika: 1-12 vuotta


Kulutusluottosi kuukausierän koko muodostuu seuraavista tekijöistä: korko, kulutusluoton määrä sekä valitsemasi takaisinmaksuaika. Laske lainalaskurilla kuukausieräsi koko. Muuttamalla kulutusluoton summaa ja takaisinmaksuaikaa voit vertailla eri vaihtoehtoja ja valita itsellesi sopivimman kuukausierän


Kun haluat korottaa kulutusluottoasi, täytä lainahakemus netissä. Käytä pankkitunnuksiasi, niin saat tiedot nykyisestä lainastasi. Tee hakemus tarvitsemallesi summalla ja saat yhteiset takaisinmaksuvaihtoehdot nykyiselle ja uudelle kulutusluotollesi.


Kun haet kulutusluottoa yhdessä toisen henkilön kanssa, sinulla on parempi mahdollisuus saada isompi kulutusluotto sekä paremmat ehdot kulutusluotollesi. Päähakija rinnakkaishakija ovat yhdessä vastuussa kulutusluoton takaisinmaksusta.


Edullisella Maksuvakuutuksella turvaat kulutusluottosi takaisinmaksun. Jos joudut tahattomasti työttömäksi, lomautetuksi tai sairauslomalle pidemmäksi aikaa, korvaa se kulutusluottosi kuukausikustannukset vakuutusehtojen mukaisesti jopa 12 kuukauden ajan. Voit ottaa Maksuvakuutuksen hakiessasi kulutusluottoa tai myöhemmin soittamalla asiakaspalveluumme, 09 622 4308.


Lomakkeet
Ehdot
Tietoa