Resurs Bankista voit hakea kulutusluottoa niin suuriin kuin pieniin rahantarpeisiin ilman vakuuksia ja takaajia. Kulutusluoton haku on helppoa ja nopeaa: täytä hakemus verkossa tai soita, saat päätöksen heti. Halutessasi yhdistämme puolestasi pienet kulutusluottosi ja/tai luottokorttilainasi yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

  • Lainasumma: 1 000 € - 50 000 €
  • Korko: 6,95 % - 20,00 %
  • Takaisinmaksuaika: 1-12 vuotta
Valitse lainasummaksi 1 000 € - 50 000 €:
Valitse takaisinmaksuaika
150 €Kuukausierä
11,38 %Todellinen vuosikorko*
12 vuotta
157 €Kuukausierä
11,42 %Todellinen vuosikorko*
11 vuotta
165 €Kuukausierä
11,46 %Todellinen vuosikorko*
10 vuotta
176 €Kuukausierä
11,50 %Todellinen vuosikorko*
9 vuotta
189 €Kuukausierä
11,54 %Todellinen vuosikorko*
8 vuotta

Laina on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 12 000 € luotolle 12 vuoden maksuvaihtoehdolla on 11,38 %. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu vuosikoron 9,04 % lisäksi viitekorko Euribor 3 kk (-0,54 % 1.4.2021) ja luottokulu enintään 12,50 € kuukaudessa. Kuukausierä 12 000 € luotolle on 149,67 €, yhteensä 144 maksuerää. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä on 21 540,66 €. Esimerkkilaskelman toteutuminen edellyttää, että korko ja kulut eivät muutu takaisinmaksun aikana.

Lainasi korko määräytyy lainan koon, valitun takaisinmaksuajan sekä taloudellisen tilanteesi mukaan.

Lainan kulut määräytyvät sen mukaan, mikä on lainasumma sopimuksen alkaessa.

Lainan kuukausikulut ovat 0,28 % luottosopimuksen mukaisen luoton määrästä, mutta enintään 12,50 €/kk. Esimerkiksi kun lainasumma on sopimuksen alkaessa 4 000 €, on kuukausikulu 11,20 €/kk. Lainasta ei veloiteta avausmaksua. Tarkemmat tiedot saat henkilökohtaisesta lainatarjouksestasi.

Vakuuta kulutusluottosi takaisinmaksu odottamattomissa tilanteissa

Kun otat Maksuvakuutuksen kulutusluotollesi, korvaa vakuutus korko- ja kuukausilyhennykset jopa 12 kuukauden ajalta, jos:

  • Joudut sairauslomalle
  • Jäät tahattomasti työttömäksi
  • Joudut sairaalahoitoon
Haluatko Korottaa LainaasiHaluatko Korottaa Lainaasi

Tarvitsetko korotusta kulutusluotollesi?

Jos olet jo kulutusluottoasiakkaamme, sinun on mahdollista hakea meiltä korotusta luotollesi. Kun haluat korottaa kulutusluottoasi, lue tästä lisää.

Näin haet kulutusluottoa

Mikä on Maksuvakuutus?

Edullisella Maksuvakuutuksella turvaat kulutusluottosi takaisinmaksun. Jos joudut tahattomasti työttömäksi, lomautetuksi tai sairauslomalle pidemmäksi aikaa, korvaa se kulutusluottosi kuukausikustannukset vakuutusehtojen mukaisesti jopa 12 kuukauden ajan. Voit ottaa Maksuvakuutuksen hakiessasi kulutusluottoa tai myöhemmin soittamalla asiakaspalveluumme, 09 622 4308.

Voinko korottaa nykyistä kulutusluottoani?

Kun haluat korottaa kulutusluottoasi, täytä lainahakemus netissä. Käytä pankkitunnuksiasi, niin saat tiedot nykyisestä lainastasi. Tee hakemus tarvitsemallesi summalla ja saat yhteiset takaisinmaksuvaihtoehdot nykyiselle ja uudelle kulutusluotollesi.

Kuinka haen kulutusluottoa?

Meiltä voit hakea kulutusluottoa verkossa tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Kulutusluoton hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Kun olemme käsitelleet ja hyväksyneet hakemuksesi, voit allekirjoittaa sopimuksen tai halutessasi saat sopimuksen kotiin postitse allekirjoitettavaksi. Rahat siirretään tilillesi noin parissa pankkipäivässä sopimuksen allekirjoittamisesta.

Kuinka kulutusluottoni korko määräytyy?

Korkosi määräytyy kulutusluottosi koon, valitun takaisinmaksuajan sekä taloudellisen tilanteesi mukaan. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat henkilökohtaisen kulutusluottotarjouksen, josta näet kulutusluottosi koron ja muut tiedot.

Kulutusluoton määrä:

  • Lainasumma: 1 000 € - 50 000 €
  • Korko: 6,95 % - 20,00 %
  • Takaisinmaksuaika: 1-12 vuotta

Mitä lainan saamiseen vaaditaan?

Voidaksesi lainata rahaa meiltä sinun tulee olla täyttänyt 24 vuotta ja sinulla on oltava vakituiset työ- tai eläketulot. Arvioimme takaisinmaksukykysi tarkastamalla luottotietosi.

Kuinka paljon Resurs Bankin kulutusluotto maksaa?

Kulutusluottosi kuukausierän koko muodostuu seuraavista tekijöistä: korko, kulutusluoton määrä sekä valitsemasi takaisinmaksuaika. Laske lainalaskurilla kuukausieräsi koko. Muuttamalla kulutusluoton summaa ja takaisinmaksuaikaa voit vertailla eri vaihtoehtoja ja valita itsellesi sopivimman kuukausierän.

Kulutusluottoa rinnakkaishakijan kanssa, mitä se tarkoittaa?

Kun haet kulutusluottoa yhdessä toisen henkilön kanssa, sinulla on parempi mahdollisuus saada isompi kulutusluotto sekä paremmat ehdot kulutusluotollesi. Päähakija rinnakkaishakija ovat yhdessä vastuussa kulutusluoton takaisinmaksusta.

Onko sinulla kysyttävää?

Anna asiakaspalvelumme auttaa sinua tai etsi vastausta usein kysyttyjen kysymysten joukosta.

Lomakkeet
Ehdot