Resurs Bank
menu

Kulutusluotto, joka räätälöidään sinun tarpeisiisi sopivaksi

Lue lisää ja hae

Näin haet kulutusluottoa

Mitä lainan saamiseen vaaditaan?

Voidaksesi lainata rahaa meiltä sinun tulee olla täyttänyt 24 vuotta ja sinulla on oltava vakituiset työ- tai eläketulot. Arvioimme takaisinmaksukykysi tarkastamalla luottotietosi.

Kuinka haen kulutusluottoa?

Meiltä voit hakea kulutusluottoa verkossa tai soittamalla asiakaspalveluumme. Kulutusluoton hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Kun olemme käsitelleet ja hyväksyneet hakemuksesi, voit allekirjoittaa sopimuksen pankkitunnuksillasi tai halutessasi saat sopimuksen kotiin postitse allekirjoitettavaksi. Rahat siirretään tilillesi noin parissa pankkipäivässä sopimuksen allekirjoittamisesta.

Kuinka kulutusluottoni korko määräytyy?

Korkosi määräytyy kulutusluottosi koon, valitun takaisinmaksuajan sekä taloudellisen tilanteesi mukaan. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat henkilökohtaisen kulutusluottotarjouksen, josta näet kulutusluottosi koron ja muut tiedot.

Kulutusluoton määrä:
Lainasumma: 1 000 € - 50 000 €
Lainan marginaali alkaen: 6,9 %
Takaisinmaksuaika: 1-12 vuotta

Kuinka paljon Resursin kulutusluotto maksaa?

Kulutusluottosi kuukausierän koko muodostuu seuraavista tekijöistä: korko, kulutusluoton määrä sekä valitsemasi takaisinmaksuaika. Laske lainalaskurilla kuukausieräsi koko. Muuttamalla kulutusluoton summaa ja takaisinmaksuaikaa voit vertailla eri vaihtoehtoja ja valita itsellesi sopivimman kuukausierän

Voinko korottaa nykyistä kulutusluottoani?

Kun haluat korottaa kulutusluottoasi, täytä lainahakemus netissä. Käytä pankkitunnuksiasi, niin saat tiedot nykyisestä lainastasi. Tee hakemus tarvitsemallesi summalla ja saat yhteiset takaisinmaksuvaihtoehdot nykyiselle ja uudelle kulutusluotollesi.

Kulutusluottoa rinnakkaishakijan kanssa, mitä se tarkoittaa?

Kun haet kulutusluottoa yhdessä toisen henkilön kanssa, sinulla on parempi mahdollisuus saada isompi kulutusluotto sekä paremmat ehdot kulutusluotollesi. Päähakija rinnakkaishakija ovat yhdessä vastuussa kulutusluoton takaisinmaksusta.

Mikä on Maksuvakuutus?

Edullisella Maksuvakuutuksella turvaat kulutusluottosi takaisinmaksun. Jos joudut tahattomasti työttömäksi, lomautetuksi tai sairauslomalle pidemmäksi aikaa, korvaa se kulutusluottosi kuukausikustannukset vakuutusehtojen mukaisesti jopa 12 kuukauden ajan. Voit ottaa Maksuvakuutuksen hakiessasi kulutusluottoa tai myöhemmin soittamalla asiakaspalveluumme, 09 622 4308.