Tiedämme tunteen

Autamme ihmisiä arjen ja talouden tasapainottamisessa - Resursin filosofia yksinkertaisuudessaan

Muutosmatkamme on vasta alkanut

Haluamme kehittää vastuullista luotonantoa, tukea uusia kiertotalouteen liittyviä hankkeita ja tarjota uusia digitaalisia palveluita. Lisäksi meillä - kuten kaikilla muillakin alan toimijoilla - on erityinen vastuu varmistaa, että nuoret saavat parhaan mahdollisen taloustietämyksen pystyäkseen tekemään onnistuneita päätöksiä raha-asioissaan. Kestävästi ajattelemisen ja toimimisen pitää olla helppoa.

Resurs Society

Me Resursilla tiedämme tunteen. Meillä on useita miljoonia asiakkaita neljässä Pohjoismaassa ja yli neljäkymmentä vuotta kokemusta rahoitusalasta, joten tiedämme paljon, mutta emme kuitenkaan aivan kaikkea. Haluamme olla mukana ratkaisemassa haasteita – koskivatpa ne kulutusta, ympäristöä, taloutta, yhteiskunnallisia investointeja tai fiksuja luottotuotteita.

Resurs Societyssä kerromme lisää siitä, kuinka meidän mielestämme tasapaino taloudessa, elämässä, rahoitusalalla ja yhteiskunnassa saavutetaan ja kuinka pyrimme muuttamaan näiden osa-alueiden muodostamaa kokonaisuutta positiivisempaan ja vastuullisempaan suuntaan.

Lisää kestävämmästä taloudesta

Kaikki alkaa sinusta

Haluamme ymmärtää paremmin nuorten kiinnostusta ja sitoutumista talousasioiden hoitoon. Tätä varten Resurs on käynnistänyt aloitteen, jonka tavoitteena on löytää meille ja toimialallemme lisää tapoja tukea nuoria. Olemme nimittäneet nuorisolähettilään, joka johtaa tätä aloitetta ja ajaa talouteen liittyviä kehitysasioita sekä Resursissa että toimialalla.

Vaihdamme pankkijärjestelmän

Uskomme, että tulevaisuudessa pankki ja pankkitoiminta ovat täysin erilaisia kuin tänä päivänä. Siksi panostamme nyt Pohjoismaiden ensimmäisen täysin pilvipohjaisen pankkijärjestelmän kehitystyöhön. Se tekee asioinnista kanssamme sujuvampaa.

Uusi järjestelmä lanseerataan vähitellen ja käyttöönoton jälkeen pysytymme tarjoamaan nopeammin uusia käyttäjäystävällisempiä toimintoja asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme.

Mukana luomassa uudenlaista pankkia

Kuten huomaat, olemme paljon enemmän kuin pelkkä pankki. Tiedämme tunteen, kun on haettava tasapainoa arkeen ja elämään. Teemme työtä vastuullisesti, osoitamme empatiaa ja inhimillisyyttä kaikessa mitä teemme. Pysythän mukana matkallamme, sillä yhdessä voimme vaikuttaa.

Avoimet työpaikat

Haluatko tietää meistä lisää?

Meillä on yli 6 miljoonaa kuluttaja-asiakasta.

Meillä on yli 670 työntekijää.

Toimimme Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Tanskassa.