Yritystietoa

Suomessa Resurs Bank on toiminut vuodesta 2002 lähtien ja se on kasvanut vahvaksi toimijaksi rahoitusalalla. Resurs Bankilla on Suomessa yli 100 000 kuluttaja-asiakasta ja se on tällä hetkellä yksi Suomen suurimmista vähittäiskaupan rahoittajista.

Suomen Resurs Bankin toimitiloissa Vantaan Technopoliksessa työskentelee yli 70 henkilöä. Kaikkiin Resurs-konsernia koskeviin kysymyksiin vastaa maajohtaja Tomas Åberg.

Finland FlagFinland Flag

Johtoryhmämme

Nils CarlssonNils Carlsson

Nils Carlsson

Chief Executive Officer

Syntynyt: 1969

Koulutus ja työkokemus:

Ekonomin tutkinto Växjön yliopistossa, Tukholman kauppakorkeakoulu, MBA-tutkinto Heriott Watt Edinburgh. Tuotekehityspäällikkö Europolitan, liiketoiminnan kehityspäällikkö Vodafone, myyntijohtaja Telenor, toimitusjohtaja Netbooster, toimitusjohtaja Electrolux ja toimitusjohtaja Fortnox AB

Muut nykyiset tehtävät:

Hallituksen jäsen: Svensk FastighetsFörmedling, Tradedoubler AB

jonas Olinjonas Olin

Jonas Olin

Chief Operating Officer, Head of IR, Resurs Holdingin varatoimitusjohtaja

Syntynyt:  1972

Koulutus ja työkokemus:

Yritystalouden kandidaatin tutkinto Lundin yliopistossa. Aiemmin CFO & Head of IR Nordic Waterproofin Holding A/S -yhtiössä,  Controller Trelleborg Waterproofing -yhtiössä, CFO Abdon Finax -yhtiössä, Controller IKEA Industry -yhtiössä, tilintarkastaja Mazars-yhtiössä.

Anna Naucler BolagsstyrningAnna Naucler Bolagsstyrning

Anna Nauclér

Chief Commercial Officer ja Resurs Bankin varatoimitusjohtaja

Syntynyt:  1977

Koulutus ja työkokemus:

Yritystalouden maisteritutkinto, Tukholman yliopisto. Aiemmin Sales Manager ja Country Manager Unilever Food Solutions -yhtiössä, BI-konsult Know IT-yhtiössä, talousjohtaja Innograte-yhtiössä.

Muut nykyiset tehtävät:

Out of Homen hallituksen jäsen.

Erik FrickErik Frick

Erik Frick

Chief Operating Officer ja Resurs Bankin varatoimitusjohtaja

Syntynyt:  1982

Koulutus ja työkokemus:

Yritystalouden kandidaatin tutkinto, Växjön yliopisto ja diplomiekonomitutkinto, Chalmers Tekniska Högskola. Aiemmin Head of Group CRM and Project management CDON Group -yhtiössä sekä Sales Manager CDON AB -yhtiössä.

Muut nykyiset tehtävät:

Hallituksen varajäsen Resurs Norden AB-  ja Resurs Förvaltning Norden AB -yhtiöissä.

Eva Brike BoagsstyrningEva Brike Boagsstyrning

Eva Brike

Chief Human Resources Officer

Syntynyt:  1968

Koulutus ja työkokemus:

Kandidaatitn tutkinto Henkilöstö- ja työelämäkysymyksistä, Lundin yliopisto . Aiemmin Senior Vice President Human Resources Rosti Group -yhtiössä ja HR Director Air Liquide Norden -yhtiössä sekä yrityksissä BRIO Group ja Ericsson Mobile Platforms.

Muut nykyiset tehtävät:

Hallituksen jäsen yhtiöissä Dacke Industri AB ja Dacke Industri Holding AB.

Sebastian GreenSebastian Green

Sebastian Green

Chief Information Officer

Syntynyt: 1973

Koulutus ja työkokemus:

Tietotekniikan maisteritutkinto Lundin yliopisto. Aiemmin CIO ja kehitysjohtaja Bergendahls Foods, IT-konsultti Capgeminissä, NRC Teradatassa ja Ikeassa.

Anette Konar Riple BolagsstyrningAnette Konar Riple Bolagsstyrning

Anette Konar Riple

Chief Marketing Officer

Syntynyt:  1975

Koulutus ja työkokemus:

Juristitutkinto, Lundin yliopisto ja Master of International Relations, SAIS John Hopkins University. Aiemmin työympäristöjohtaja ja markkinointijohtaja Euroflorist-yhtiössä, Brand Manager Procter & Gamble -yhtiössä ja PR-konsultti Kreab-yhtiössä.

Tomar ÅbergTomar Åberg

Tomas Åberg

Country Director Finland

Syntynyt:  1968

Koulutus ja työkokemus:

Kauppatieteiden maisteri, Svenska Handelshögskolan. Aiemmin CFO SEB kort, Head of Consumer Business SEB kort, maajohtaja Ikano Bank.

StyrelsenStyrelsen

Hallitus

Hallitus johtaa Resurs Bankin liiketoimintaa sekä vastaa yhtiön organisaatiosta ja hallinnosta. Resurs Bankin toimitusjohtaja ja muu johto raportoi hallitukselle.

Hallituksen valitsee yhtiökokous. Finanssivalvonta valvoo kaikkia hallituksen jäseniä ja vuosittain suoritetaan sisäinen soveltuvuusarviointi.

Lue lisää hallituksesta

Yrityksen johtaminen

Pankkia johdetaan sisäisillä ja ulkoisilla säännöstöillä. Ulkoisesti lakien, määräysten ja ohjeiden mukaan. Sisäisesti yhtiöjärjestyksen ja hallituksen työjärjestyksen sekä ohjeistusten, suuntaviivojen ja toimintatapojen mukaan.

Lue lisää yrityksemme johtamisesta

Tilintarkastajat

Yhtiökokous päättää vuosittain ulkoisista tilintarkastajista. Heidän tehtävänsä on vahvistaa tilinpäätös, kirjanpito sekä hallituksen ja toimitusjohtajan hallinto. Sisäisen tilintarkastuksen nimittää hallitus ja se toimii suoraan hallituksen alla.

Tietoa vakuutusvälityksestä

Resurs Bank on rekisteröity Ruotsin Yhtiövirastoon (Bolagsverket) Solid Försäkringsaktiebolagin vakuutusedustajaksi. Resurs Bank välittää vakuutuksia, joissa Solid Försäkringsaktiebolag toimii vakuutuksenantajana.

Lue lisää vakuutusvälityksestämme

Ersättningar Resurs Bank AnställdErsättningar Resurs Bank Anställd

Valvontatoiminnot

Sisäiset valvontatoimintomme nimittää hallitus. Valvovat osapuolet työskentelevät riippumattomasti ja itsenäisesti operatiiviseen liiketoimintaan nähden ja raportoivat jatkuvasti havainnoistaan ja arvioistaan.

Lue lisää valvontatoiminnoistamme

Onko sinulla kysyttävää?

Anna asiakaspalvelumme auttaa sinua tai etsi vastausta usein kysyttyjen kysymysten joukosta.