Yritystietoa

Suomessa Resurs on toiminut vuodesta 2002 lähtien ja se on kasvanut vahvaksi toimijaksi rahoitusalalla. Resursilla on Suomessa yli 100 000 kuluttaja-asiakasta ja se on tällä hetkellä yksi Suomen suurimmista vähittäiskaupan rahoittajista. Suomen Resursin toimitiloissa Vantaan Technopoliksessa työskentelee yli 70 henkilöä.

Johtoryhmämme

Sofie Tarring Lindell

Chief Financial Officer (CFO) & Head of Investor Relations ja va. President & CEO

Syntynyt: 1991

Koulutus ja työkokemus:

Koulutus ja työkokemus: KTM (liiketalous, erikoisalana Corporate Finance), Lundin yliopisto. Eri tehtävissä Resurs-konsernissa, viimeksi IR- ja konsernilaskennan johtajana (Head of IR & Group Control).

Muut nykyiset tehtävät: -

Omistus Resurs Holding AB:ssä:

545 osaketta. 290 000 merkintäoptiota.

Sebastian Green

Chief Product Officer (CPO)

Syntynyt: 1973

Koulutus ja työkokemus:

Tietotekniikan maisteritutkinto Lundin yliopisto. Aiemmin CIO ja kehitysjohtaja Bergendahls Foods, IT-konsultti Capgeminissä, NRC Teradatassa ja Ikeassa.

Muut nykyiset tehtävät: -

Omistus Resurs Holding AB:ssä:

2 650 osaketta. 50 000 merkintäoptiota.

Stefan Noderén

Chief Credit & NPL Officer

Syntynyt: 1968

Koulutus ja työkokemus:

Lukion talouslinja (kaksoistutkinto). Redcats Finans AB:n toimitusjohtaja, Time Finans AB:n toimitusjohtaja, Finaref Sverige AB:n IT- ja liiketoiminnan kehityspäällikkö.

Muut nykyiset tehtävät: -

Omistus Resurs Holding AB:ssä:

22 000 osaketta. 122 500 merkintäoptiota.

Alexander Burman

Chief Commercial Officer (CCO) Consumer

Syntynyt: 1988

Koulutus ja työkokemus:

Kauppatieteiden maisteri , Uppsalan yliopisto; kauppatieteiden kandidaatti, Uppsalan yliopisto. Nordic Head of Consumer Loans (tuoteryhmäpäällikkö, pohjoismaiset kulutusluotot), Santander Consumer Bank; Manager (johdon konsultti), Ernst & Young (EY) Advisory Services. Harjoittelija, Ruotsin vientineuvosto.

Muut nykyiset tehtävät: -

Omistus Resurs Holding AB:ssä: -

14 000 osaketta. 180 000 merkintäoptiota.

Pernilla Klarqvist

Chief Customer Service Officer

Syntynyt: 1984

Koulutus ja työkokemus:

Koulutus johtajuudesta, projektijohtamisesta ja liiketaloudesta. Työelämän terveyden kehittämisen tutkinto. Aikaisemmin johtajana Forex Bankissa, Zmartassa ja viimeksi asiakaspalvelupäällikkönä Resursilla.

Muut nykyiset tehtävät: -

Omistus Resurs Holding AB:ssä: 0

Mattias Ekman

Chief Commercial Officer (CCO) Corporate

Syntynyt: 1988

Koulutus ja työkokemus:

Opinnot Uppsalan yliopistossa, Business Management IHM Businees School. Aikaisemmat työtehtävät erilaisissa johtavissa kaupallisissa rooleissa Klarna Bank AB:ssä ja Hi3G Access AB:ssä.

Muut nykyiset tehtävät:

Muut nykyiset tehtävät: Hallituksen puheenjohtaja Skrym AB, hallituksen jäsen Brink Commerce AB.

Omistus Resurs Holding AB:ssä:

2 741 osaketta. 0 merkintäoptiota.

Hallitus

Hallitus johtaa Resursin liiketoimintaa sekä vastaa yhtiön organisaatiosta ja hallinnosta. Resursin toimitusjohtaja ja muu johto raportoi hallitukselle.

Hallituksen valitsee yhtiökokous. Finanssivalvonta valvoo kaikkia hallituksen jäseniä ja vuosittain suoritetaan sisäinen soveltuvuusarviointi.

Lue lisää hallituksesta

Yrityksen johtaminen

Pankkia johdetaan sisäisillä ja ulkoisilla säännöstöillä. Ulkoisesti lakien, määräysten ja ohjeiden mukaan. Sisäisesti yhtiöjärjestyksen ja hallituksen työjärjestyksen sekä ohjeistusten, suuntaviivojen ja toimintatapojen mukaan.

Lue lisää yrityksemme johtamisesta

Tilintarkastajat

Yhtiökokous päättää vuosittain ulkoisista tilintarkastajista. Heidän tehtävänsä on vahvistaa tilinpäätös, kirjanpito sekä hallituksen ja toimitusjohtajan hallinto. Sisäisen tilintarkastuksen nimittää hallitus ja se toimii suoraan hallituksen alla.

Tietoa vakuutusvälityksestä

Resurs on rekisteröity Ruotsin Yhtiövirastoon (Bolagsverket) Solid Försäkringsaktiebolagin vakuutusedustajaksi. Resurs välittää vakuutuksia, joissa Solid Försäkringsaktiebolag toimii vakuutuksenantajana.

Lue lisää vakuutusvälityksestämme

Valvontatoiminnot

Sisäiset valvontatoimintomme nimittää hallitus. Valvovat osapuolet työskentelevät riippumattomasti ja itsenäisesti operatiiviseen liiketoimintaan nähden ja raportoivat jatkuvasti havainnoistaan ja arvioistaan.

Lue lisää valvontatoiminnoistamme