Yritystietoa

Suomessa Resurs Bank on toiminut vuodesta 2002 lähtien ja se on kasvanut vahvaksi toimijaksi rahoitusalalla. Resurs Bankilla on Suomessa yli 100 000 kuluttaja-asiakasta ja se on tällä hetkellä yksi Suomen suurimmista vähittäiskaupan rahoittajista.

Suomen Resurs Bankin toimitiloissa Vantaan Technopoliksessa työskentelee yli 70 henkilöä.

Finland FlagFinland Flag

Johtoryhmämme

Nils CarlssonNils Carlsson

Nils Carlsson

Chief Executive Officer

Syntynyt: 1969

Koulutus ja työkokemus:

Ekonomin tutkinto Växjön yliopistossa, Tukholman kauppakorkeakoulu, MBA-tutkinto Heriott Watt Edinburgh. Tuotekehityspäällikkö Europolitan, liiketoiminnan kehityspäällikkö Vodafone, myyntijohtaja Telenor, toimitusjohtaja Netbooster, toimitusjohtaja Electrolux ja toimitusjohtaja Fortnox AB

Muut nykyiset tehtävät:

Hallituksen jäsen: Svensk FastighetsFörmedling, Tradedoubler AB, Poolia AB

Claes WenthzelClaes Wenthzel

Sofie Tarring Lindell

Chief Financial Officer & Head of Investor Relations

Syntynyt: 1991

Koulutus ja työkokemus:

Koulutus ja työkokemus: KTM (liiketalous, erikoisalana Corporate Finance), Lundin yliopisto. Eri tehtävissä Resurs-konsernissa, viimeksi  IR- ja  konsernilaskennan johtajana (Head of IR & Group Control).

Muut nykyiset tehtävät: -

Sebastian GreenSebastian Green

Sebastian Green

Chief Information Officer

Syntynyt: 1973

Koulutus ja työkokemus:

Tietotekniikan maisteritutkinto Lundin yliopisto. Aiemmin CIO ja kehitysjohtaja Bergendahls Foods, IT-konsultti Capgeminissä, NRC Teradatassa ja Ikeassa.

Andreas FridellAndreas Fridell

Andreas Fridell

Chief Commercial Officer (Nordic B2B), Chief Operating Officer

Syntynyt:  1981

Koulutus ja työkokemus:

Ammattiupseerin tutkinto, markkinointi- ja viestintätutkinto. Opintoja pedagogiikassa ja johtamisessa. Ruotsin puolustusvoimien ammattiupseeri, Eniron Sales Manager, Fortnox AB:n Chief Commercial Officer, Nyföretagarcentrumin hallituksen jäsen, IST AB:n Head of Solution Management ja varatoimitusjohtaja sekä IST AB:n ja IST Groupin toimitusjohtaja ja Head of Business Region Sweden.

Eva Brike BoagsstyrningEva Brike Boagsstyrning

Eva Brike

Chief Human Resources Officer

Syntynyt:  1968

Koulutus ja työkokemus:

Kandidaatitn tutkinto Henkilöstö- ja työelämäkysymyksistä, Lundin yliopisto . Aiemmin Senior Vice President Human Resources Rosti Group -yhtiössä ja HR Director Air Liquide Norden -yhtiössä sekä yrityksissä BRIO Group ja Ericsson Mobile Platforms.

Muut nykyiset tehtävät:

Hallituksen jäsen yhtiöissä Dacke Industri AB ja Dacke Industri Holding AB.

Anna Naucler BolagsstyrningAnna Naucler Bolagsstyrning

Anna Nauclér

Chief Commercial Officer (Nordic Payment Solutions), vice VD Resurs Bank 2018

Syntynyt:  1977

Koulutus ja työkokemus:

Yritystalouden maisteritutkinto, Tukholman yliopisto. Aiemmin Sales Manager ja Country Manager Unilever Food Solutions -yhtiössä, BI-konsult Know IT-yhtiössä, talousjohtaja Innograte-yhtiössä.

Muut nykyiset tehtävät:

Out of Homen hallituksen jäsen.

Stefan NorderenStefan Norderen

Stefan Noderén

Chief Credit & NPL Officer

Syntynyt: 1968

Koulutus ja työkokemus:

Lukion talouslinja (kaksoistutkinto). Redcats Finans AB:n toimitusjohtaja, Time Finans AB:n toimitusjohtaja, Finaref Sverige AB:n IT- ja liiketoiminnan kehityspäällikkö.

Marie DarteMarie Darte

Marie Darte

Chief Governance & Risk Officer

Syntynyt:  1978

Koulutus ja työkokemus:

Diplomiekonomi, Lundin yliopisto. Toiminut aikaisemmin Mercedes Benz Finansin palveluksessa eri tehtävissä, Ruotsin Ikano Bankin riskienhallintajohtajana ja Fortnox Finans AB:n riski- ja compliance-päällikkönä.

Muut nykyiset tehtävät: -

Omistus Resurs Holding AB:ssä:

2 000 osaketta. 25 000 merkintäoptiota.

Anita TidnerAnita Tidner

Anita Tidner

Chief Customer Service Officer

Syntynyt:  1964

Koulutus ja työkokemus:

Markkinointiekonomi DIHM. Telia Sverigen Head of Customer Service, Telia Operator Businessin Head of Sales, UC Kreditinformationin Head of Sales. Johtajuuden kehittämisen ja myynnin konsultti.

Muut nykyiset tehtävät:

Alliera Sälj- & Ledarutveckling AB:n hallituksen jäsen

Hallitus Resurs BankHallitus Resurs Bank

Hallitus

Hallitus johtaa Resurs Bankin liiketoimintaa sekä vastaa yhtiön organisaatiosta ja hallinnosta. Resurs Bankin toimitusjohtaja ja muu johto raportoi hallitukselle.

Hallituksen valitsee yhtiökokous. Finanssivalvonta valvoo kaikkia hallituksen jäseniä ja vuosittain suoritetaan sisäinen soveltuvuusarviointi.

Lue lisää hallituksesta

Yrityksen johtaminen

Pankkia johdetaan sisäisillä ja ulkoisilla säännöstöillä. Ulkoisesti lakien, määräysten ja ohjeiden mukaan. Sisäisesti yhtiöjärjestyksen ja hallituksen työjärjestyksen sekä ohjeistusten, suuntaviivojen ja toimintatapojen mukaan.

Lue lisää yrityksemme johtamisesta

Tilintarkastajat

Yhtiökokous päättää vuosittain ulkoisista tilintarkastajista. Heidän tehtävänsä on vahvistaa tilinpäätös, kirjanpito sekä hallituksen ja toimitusjohtajan hallinto. Sisäisen tilintarkastuksen nimittää hallitus ja se toimii suoraan hallituksen alla.

Tietoa vakuutusvälityksestä

Resurs Bank on rekisteröity Ruotsin Yhtiövirastoon (Bolagsverket) Solid Försäkringsaktiebolagin vakuutusedustajaksi. Resurs Bank välittää vakuutuksia, joissa Solid Försäkringsaktiebolag toimii vakuutuksenantajana.

Lue lisää vakuutusvälityksestämme

Tietoa vakuutusvälityksestäTietoa vakuutusvälityksestä

Valvontatoiminnot

Sisäiset valvontatoimintomme nimittää hallitus. Valvovat osapuolet työskentelevät riippumattomasti ja itsenäisesti operatiiviseen liiketoimintaan nähden ja raportoivat jatkuvasti havainnoistaan ja arvioistaan.

Lue lisää valvontatoiminnoistamme

Onko sinulla kysyttävää?

Anna asiakaspalvelumme auttaa sinua tai etsi vastausta usein kysyttyjen kysymysten joukosta.