Maksa kerralla tai osissa

Käyttäessäsi Resursin luottoa sinun ei heti tarvitse päättää kuinka aiot maksaa ostoksesi. Voit valita sopivimman maksuvaihtoehdon laskun saatuasi ja sinulla on jopa 30-60 päivää kulutonta maksuaikaa. Valittavanasi on useita vaihtoehtoja. Maksa kaikki kerralla tai maksa osissa sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon mukaan.

Maksa kerralla

Osta ensin, maksa myöhemmin! Sinulla on jopa 30-60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa käytössäsi. Saat laskun ostoa seuraavana kuukautena.

Maksa osissa

Käyttäessäsi Resursin luottoa sinun ei heti tarvitse päättää kuinka aiot maksaa ostoksesi takaisin. Voit valita sopivimman maksuvaihtoehdon laskun tultua ja sinulla on jopa 30-60 päivää kulutonta maksuaikaa. Valittavanasi on useita vaihtoehtoja, maksa kaikki kerralla tai maksa osissa sinulle parhaiten sopivan suunnitelman mukaan.

Edut:

  • useita vaihtoehtoja maksujen jakamiseen pienempiin osiin
  • mahdollisuus suurempiin ostoksiin
  • sujuva ostotapahtuma
  • ensimmäinen lasku jopa 30-60 päivän kuluttua ostoksen tekemisestä

Ensimmäinen laskusi

Saat ensimmäisen laskusi ostostasi seuraavana kuukautena. Voit siinä vaiheessa valita miten haluat maksaa - kaikki kerralla vai osissa.

Maksuvakuutus

Maksuvakuutus auttaa luottosi takaisinmaksussa, jos sinua kohtaa

  • Tahaton työttömyys (koskee palkansaajia)
  • Sairausloma (koskee palkansaajia ja yksityisyrittäjiä)
  • Sairaalahoito (koskee yksityisyrittäjiä, vanhuus-, varhais- tai työkyvyttömyyseläkeläisiä)
  • Tapaturmasta aiheutuva kuolemantapaus

Toisinaan tapahtuu asioita, joihin ei ole varautunut ja jotka voivat kääntää arjen päälaelleen. Pitkäaikaissairaus tai tahattomasti työttömäksi joutuminen voivat olla taloudellisesti hankalia tilanteita. Tarjoamme sinulle suojan luottosi takaisinmaksamiseksi.

Turvaa taloutesi

Maksuvakuutus korvaa luottosi kuukausimaksua vastaavan summan. Maksuvakuutuksen perustuvaa korvausta maksetaan korkeintaan 12 kuukauden ajan kutakin tapausta kohti.

Tapaturman aiheuttaman kuolemantapauksen osalta maksetaan summa, joka vastaa vakuutuksenottajan todellista velkaa 6 000 euroon saakka.

Maksuvakuutuksen hinta on 0,67 % kokonaisvelkasaldosta, kuitenkin vähintään 3 euroa kuukaudessa. Maksuvakuutuksen välittäjänä toimii Resurs Bank AB Suomen sivuliike ja vakuutuksenantaja on Solid Försäkringsaktiebolaget.

Hae Maksuvakuutusta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme, puhelin 09 622 4308, tai hyväksymällä Maksuvakuutus laskusi mukana tulevalla tarjouksella. Kysy lisätietoja asiakaspalvelustamme.