Resurs Bankin joustavat tavat maksaa

Resurs Bankin maksuratkaisut antavat sinulle valinnan varaa. Voit maksaa ostoksesi kerralla tai sinulle sopivissa osissa. Saat aina 30 - 60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa ostoksillesi tai voit valita sinulle sopivimman osamaksuvaihtoehdon.

Lisää maksutapoja – Apple Pay ja Google Pay!

Voit käyttää Resursin luottokorttiasi mobiilimaksuihin Apple Payn tai Google Payn kautta. Maksa turvallisesti lähimaksuna missä tahansa.

Aloita Apple Payn käyttö – iPhone ja Apple Watch -käyttäjä

Aloita Google Payn käyttö – Android-laitteen käyttäjä

Tunnethan Resurs luottokortin kaikki edut? Kun kortti on käytössäsi, sinulla on aina turvallinen käyttövara mukanasi.

Resurs Bankin appi helppoon asiointiin

Resurs Bankin apista löydät kaiken asiakkuuteesi ja luottoosi liittyvät tiedot. Apissa voit lisäksi muuttaa esimerkiksi luottokorttisi asetuksia tai päivittää yhteystietosi.

Lataa appi App Storessa tai Google Playssa ja ota askel sujuvampaan pankkiasiointiin.

Sovellus on maksuton.

Hae luottoa etukäteen puhelimellasi

Välty odottelulta ja valmistaudu ostosten tekoon hakemalla luottopäätös etukäteen puhelimellasi. Hyväksytty ja sähköisesti allekirjoitettu luotto on myymälässä heti käyttövalmis.

LUE LISÄÄ

Maksa kerralla tai osissa

Kun teet päätöksen hankinnasta, sinun ei tarvitse heti miettiä kuinka aiot maksaa sen. Voit valita sopivimman takaisinmaksusuunnitelman laskun tultua ja sinulla on aina 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Maksa kaikki kerralla tai osissa sinulle parhaiten sopivan suunnitelman mukaan.

LUE LISÄÄ

Yhteistyökumppaniemme tarjoamat luotot

Resurs Bank tekee yhteistyötä useiden suurien liikkeiden ja myymäläketjujen kanssa. Yhteistyö sisältää useita erilaisia maksuratkaisumalleja, joista sinä asiakkaana voit hyödyntää. Alla esimerkkejä yhteistyökumppaneistamme.

Onko sinulla kysyttävää?

Asiakaspalvelumme auttaa sinua, soita 09 622 4308 tai katso usein kysytyt kysymykset.

Asiakaspalveluun