Resursin joustavat tavat maksaa

Maksa osissa
Hae luottoa etukäteen
Luottokortit

Resursin maksuratkaisut antavat sinulle valinnan varaa. Voit maksaa ostoksesi kerralla tai sinulle sopivissa osissa. Saat aina 30 - 60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa ostoksillesi tai voit valita sinulle sopivimman osamaksuvaihtoehdon.

Lisää maksutapoja – Apple Pay ja Google Pay!

Voit käyttää Resursin luottokorttiasi mobiilimaksuihin Apple Payn tai Google Payn kautta. Maksa turvallisesti lähimaksuna missä tahansa.

Aloita Apple Payn käyttö – iPhone ja Apple Watch -käyttäjä

Aloita Google Payn käyttö – Android-laitteen käyttäjä

Tunnethan Resursin luottokortin kaikki edut? Kun kortti on käytössäsi, sinulla on aina turvallinen käyttövara mukanasi.

Resursin appi helppoon asiointiin

Resursin apista löydät kaiken asiakkuuteesi ja luottoosi liittyvät tiedot. Apissa voit lisäksi muuttaa esimerkiksi luottokorttisi asetuksia tai päivittää yhteystietosi.

iOS

Android

Hae luottoa etukäteen puhelimellasi

Välty odottelulta ja valmistaudu ostosten tekoon hakemalla luottopäätös etukäteen puhelimellasi. Hyväksytty ja sähköisesti allekirjoitettu luotto on myymälässä heti käyttövalmis.

Lue lisää

Maksa kerralla tai osissa

Kun teet päätöksen hankinnasta, sinun ei tarvitse heti miettiä kuinka aiot maksaa sen. Voit valita sopivimman takaisinmaksusuunnitelman laskun tultua ja sinulla on aina 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Maksa kaikki kerralla tai osissa sinulle parhaiten sopivan suunnitelman mukaan.

Lue lisää

Yhteistyökumppaniemme tarjoamat luotot

Resurs tekee yhteistyötä useiden suurien liikkeiden ja myymäläketjujen kanssa. Yhteistyö sisältää useita erilaisia maksuratkaisumalleja, joista sinä asiakkaana voit hyödyntää. Alla esimerkkejä yhteistyökumppaneistamme.