Supreme Card – valinnan vapautta Resurs Bankin asiakkaille

Supreme Card on Resurs Bankin asiakkaiden luottokortti. Kun teet ostoksia Supreme Cardilla, saat bonuspisteitä kaikista ostoksistasi. Laskun saatuasi valitset itse, miten haluat maksaa. Sinulla on aina 30 - 60 päivän koroton ja kuluton takaisinmaksuaika sekä monia muita maksuvaihtoehtoja, joista valita. Kätevän tekstiviesti-ilmoituksemme ansiosta pysyt hyvin selvillä suuremmista ostoksista.

Supreme Card maksa suomiSupreme Card maksa suomi

Suurempi vapaus Supreme Cardilla

 • Aina 30-60 päivän koroton ja kuluton luotto
 • 6 kuukauden luottokoroton osamaksu
 • Pisteitä kaikista ostoksista (1 euro = 10 pistettä)
 • Ilmainen matkavakuutus kun maksat vähintään 50 % matkan hinnasta kortillasi
 • Tekstiviesti-ilmoitus 50 euroa ylittävistä ostoksista

Hae Supreme Card –luottokorttia soittamalla asiakaspalveluumme, 09 622 4308.

Supreme Cardin matkavakuutus

Supreme Cardiin liittyvän matkavakuutuksen on myöntänyt Gouda matkavakuutukset. Matkavakuutukseen liittyvissä kysymyksissä pyydämme kääntymään vakuutuksenantajan puoleen,www.gouda.fi. Muistathan, että jos vähintään 50 % matkastasi on maksettu Supreme Cardilla, on matkavakuutus voimassa.

Supreme Card maksa suomiSupreme Card maksa suomi
Supreme Card suomiSupreme Card suomi

Maksa kaikki kerralla tai osissa

Supreme Cardilla voit maksaa ostoksesi sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Maksa joko kaikki kerralla tai pienemmissä osissa. Saat laskun ostoa seuraavana kuukautena. Voit siinä vaiheessa valita maksuvaihtoehdoista esimerkiksi 6 kuukauden luottokorottoman osamaksun*, tai maksaa esimerkiksi 1/10 tai 1/20 kokonaissummasta. Osamaksulla saat tasaisemmat kuukausierät ja hallitset paremmin kuukausittaista talouttasi.

*Korttiostos 1 500 €/6 kk:n koroton osamaksuaika. Kuukausierä 254,90, 6 kpl maksueriä, käsittelymaksu 4,90 €/kk. Todellinen vuosikorko 6,90 %. Luoton kokonaiskustannukset 1 529,40 €.

Pisteitä kaikista ostoksistasi

Saat bonuspisteitä joka kerta kun käytät Supreme Cardiasi. Ostatpa sitten ruokaa tai vaatteita, tankkaat auton, käyt parturissa tai hieronnassa, pistesaldosi karttuu. Pisteet voit vaihtaa elämyksiin ja laadukkaisiin tuotteisiin hyvin varustetussa pisteshopissamme.

Näin luet laskuasi

Saat ensimmäisen laskusi korttiostoasi seuraavana kuukautena. Voit siinä vaiheessa valita miten haluat maksaa - kaikki kerralla vai osissa. Katso laskusi lukuohje täältä.

Matkavakuutus koko perheelle

Kun maksat vähintään 50 % matkan hinnasta Supreme Cardillasi, sisältyy matkavakuutus sinulle ja kaikille perheenjäsenillesi. Jos lentosi myöhästyy, matkalaukkusi sattuu katoamaan tai tarvitset lääkäripalveluja, saat korvausta matkavakuutuksesta.

Lue ehdot

ABU – Mastercardin kätevä lisäpalvelu

Supreme Cardiin liitetty Automatic Billing Updater -palvelu (ABU) tarjoaa automaattisen kortin tietojen päivityksen niihin yrityksiin, jotka ovat liittyneet palveluun. Kun saat uuden kortin, sinun ei tarvitse päivittää tietojasi itse esimerkiksi Netflixiin, vaan se tapahtuu automaattisesti ilman tarpeettomia keskeytyksiä.

Palvelu liitetään jokaiseen nykyiseen ja uuteen Mastercardiin. Jos et halua ottaa sitä käyttöön, soita asiakaspalveluumme, 09 622 4308 ja pyydä palvelun peruuttamista.

ABUABU

Hyvä tietää Supreme Cardista

Supreme Cardillasi on aina 30 - 60 päivän koroton ja kuluton takaisinmaksuaika. Voit maksaa kaiken kerralla kuukausi ostostesi teon jälkeen tai valita useista eri maksuvaihtoehdoista.

Mitä Supreme Cardin hakemiseen vaaditaan?

 • vakituista työpaikkaa
 • maksuhäiriöttömyyttä
 • raha-asioiden moitteetonta hoitamista
 • sinun tulee olla kirjoilla Suomessa

Kuinka haen Supreme Cardia?

Jos olet jo asiakkaamme, voit hakea Supreme Cardia soittamalla asiakaspalveluumme, 09 622 4308.

Voinko nostaa käteistä Supreme Cardillani?

Supreme Card on liitetty Mastercardiin ja se toimii kaikkialla maailmassa. Voit nostaa käteistä sekä Suomessa että ulkomailla. Voit tehdä korkeintaan kolme nostoa päivässä ja nostaa korkeintaan 1 400 euroa seitsemän päivän aikana. Veloitamme nostokerrasta 4 euroa + 1 % nostetusta summasta. Nostaessasi muuta valuuttaa kuin euroja veloitamme lisäksi valuuttalisän 1,75 % nostetusta summasta.

Milloin saan laskun ostoksistani?

Sinulla on kortillasi aina 30 - 60 päivän koroton ja kuluton takaisinmaksuaika. Saat ensimmäisen laskusi kuukausi tekemiesi ostosten jälkeen. Esimerkiksi joulukuussa tekemistäsi ostoksista saat kootun laskun tammikuussa. Lasku saapuu kuukauden puolivälissä ja eräpäivä on kuukauden viimeinen päivä.  Näet kaikki laskusi myös Omilta sivuiltasi. 

Kuinka haen uutta korttia tai rinnakkaiskorttia?

Jos korttisi katoaa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, 09 622 4308.

Jos haluat saada rinnakkaiskortin perheenjäsenelle ja samalla kerätä yhdessä enemmän bonuspisteitä, hae rinnakkaiskorttia täyttämällä hakemuslomake. Kertakustannus on 9 €/rinnakkaiskortti ja kortti voidaan myöntää 16 vuotta täyttäneille perheenjäsenille. Molempien korttien veloitukset kootaan yhteen laskuun. Muistathan, että sinä tilinhaltijana olet maksuvastuullinen. Tilaat rinnakkaiskortin helposti täyttämällä hakemuslomakkeen ja lähettämällä sen osoitteeseen:

Resurs Bank AB

Tunnus 5020381

00003 VASTAUSLÄHETYS

Mitä voin tehdä Omilla sivuilla?

Kun kirjaudut sisään osoitteessa supremecard.fi, näet

 • saldosi ja bonuspisteesi
 • kaikkia tilitapahtumasi ja laskusi
 • maksutiedot

Kuinka suljen Supreme Cardini?

Kun haluat sulkea korttisi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 09 6131 5044.

Onko sinulla kysyttävää?

Anna asiakaspalvelumme auttaa sinua tai etsi vastausta usein kysyttyjen kysymysten joukosta.

Ehdot ja lomakkeet

Ehdot
Tietoa