Resurs Bankin joustavat maksuratkaisut

Resurs Bankin maksuratkaisut antavat sinulle valinnan varaa. Voit maksaa ostoksesi kerralla tai sinulle sopivissa osissa. Saat aina 30 - 60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa ostoksillesi tai voit valita sinulle sopivimman osamaksuvaihtoehdon.

Joustavat ja turvalliset maksut Apple Paylla

Aloita joustavampi maksaminen ja lisää Resurs Bankin luottokorttisi Apple Walletiin iPhone, iPad, Apple Watch ja Mac -älylaitteessasi.

Maksaessasi Apple Paylla käytät Apple-laitettasi maksupäätteellä kuten muissakin lähimaksuissa. Netissä tai sovelluksissa vahvistat ostoksesi Face ID:llä, Touch ID:llä tai laitteesi PIN-koodilla.

 

Haluatko tietää lisää Apple Paysta?

Tarkemmat tiedot palvelusta sekä vastauksia kysymyksiin löydät Apple Payn sivuilta tai Asiakaspalvelun Yleisimmät kysymykset -osiosta.

Maksa Joustavasti AlypuhelimellasiMaksa Joustavasti Alypuhelimellasi
Apple PayApple Pay

Aloita Apple Payn käyttö ja lisää Mastercardisi Apple Walletiin. Jos luet tämän iPhone, iPad, Apple Watch tai Mac -laitteella, voit lisätä korttisi Apple Walletiin klikkaamalla vieressä olevaa painiketta.

Maksa KortillaMaksa Kortilla

Maksa kortilla

Supreme Card on Resurs Bankin asiakkaiden luottokortti. Supreme Cardilla teet ostoksia turvallisesti kaikkialla maailmassa ja kerrytät samalla ostoksistasi bonuspisteitä. Pisteillä voit lunastaa elämyksiä ja laadukkaita tuotteita Pisteshopista.

Hae luottoa etukäteen puhelimellasi

Välty odottelulta ja valmistaudu ostosten tekoon hakemalla luottopäätös etukäteen puhelimellasi. Hyväksytty ja sähköisesti allekirjoitettu luotto on myymälässä heti käyttövalmis.

Hae Luottoa Etukateen PuhelimellasiHae Luottoa Etukateen Puhelimellasi

Maksa kerralla tai osissa

Kun teet päätöksen hankinnasta, sinun ei tarvitse heti miettiä kuinka aiot maksaa sen. Voit valita sopivimman takaisinmaksusuunnitelman laskun tultua ja sinulla on aina 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Maksa kaikki kerralla tai osissa sinulle parhaiten sopivan suunnitelman mukaan.

Yhteistyökumppaniemme tarjoamat luotot

Resurs Bank tekee yhteistyötä useiden suurien liikkeiden ja myymäläketjujen kanssa. Yhteistyö sisältää useita erilaisia maksuratkaisumalleja, joista sinä asiakkaana voit hyödyntää. Alla esimerkkejä yhteistyökumppaneistamme.

Silmäasema LogoSilmäasema Logo
Jysk LogoJysk Logo
Biltema Logo SliderBiltema Logo Slider
Bauhaus Logo SliderBauhaus Logo Slider
Oral Logo WebbOral Logo Webb
Intersport LogoIntersport Logo

Onko sinulla kysyttävää?

Asiakaspalvelumme auttaa sinua, soita 09 622 4308

tai katso usein kysytyt kysymykset.