Resurs Bankin joustavat maksuratkaisut

Resurs Bankin maksuratkaisut antavat sinulle valinnan varaa. Voit maksaa ostoksesi kerralla tai sinulle sopivissa osissa. Saat aina 30 - 60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa ostoksillesi tai voit valita sinulle sopivimman osamaksuvaihtoehdon.

Google PayGoogle Pay

Nyt voit tehdä ostoksia Google Paylla Android-älylaitteillasi

Kun olet ladannut Google Payn, lisää Resurs Bankin luottokorttisi älypuhelimesi digitaaliseen lompakkoon ja aloita joustavampi maksaminen. Kun maksat Google Paylla, on ostaminen turvallista ja helppoa. Kaupassa asioidessasi käytät vain puhelintasi maksupäätteen lähellä ja nettiostosten yhteydessä tunnistaudut pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Lähimaksamisesta on tullut entistä suositumpaa viime vuosina ja lähimaksu toimii nykyään lähes joka paikassa. Google Payn kautta tarjoamme sinulle digitaalisen maksuratkaisun, joka helpottaa arkeasi ja tekee maksamisesta turvallisempaa.

Otat Google Payn käyttöön helposti lisäämällä luottokorttisi digitaaliseen lompakkoon sovelluksessa annettujen ohjeiden mukaisesti.

Maksa KortillaMaksa Kortilla

Maksa kortilla

Supreme Card on Resurs Bankin asiakkaiden luottokortti. Supreme Cardilla teet ostoksia turvallisesti kaikkialla maailmassa ja kerrytät samalla ostoksistasi bonuspisteitä. Pisteillä voit lunastaa elämyksiä ja laadukkaita tuotteita Pisteshopista.

Hae luottoa etukäteen puhelimellasi

Välty odottelulta ja valmistaudu ostosten tekoon hakemalla luottopäätös etukäteen puhelimellasi. Hyväksytty ja sähköisesti allekirjoitettu luotto on myymälässä heti käyttövalmis.

Hae Luottoa Etukateen PuhelimellasiHae Luottoa Etukateen Puhelimellasi

Maksa kerralla tai osissa

Kun teet päätöksen hankinnasta, sinun ei tarvitse heti miettiä kuinka aiot maksaa sen. Voit valita sopivimman takaisinmaksusuunnitelman laskun tultua ja sinulla on aina 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Maksa kaikki kerralla tai osissa sinulle parhaiten sopivan suunnitelman mukaan.

Yhteistyökumppaniemme tarjoamat luotot

Resurs Bank tekee yhteistyötä useiden suurien liikkeiden ja myymäläketjujen kanssa. Yhteistyö sisältää useita erilaisia maksuratkaisumalleja, joista sinä asiakkaana voit hyödyntää. Alla esimerkkejä yhteistyökumppaneistamme.

Silmäasema LogoSilmäasema Logo
Jysk LogoJysk Logo
Biltema Logo SliderBiltema Logo Slider
Bauhaus Logo SliderBauhaus Logo Slider
Oral Logo WebbOral Logo Webb
Intersport LogoIntersport Logo

Onko sinulla kysyttävää?

Asiakaspalvelumme auttaa sinua, soita 09 622 4308

tai katso usein kysytyt kysymykset.