Rahoituksella lisää myyntiä ja asiakkaita

Tarjoa asiakkaillesi helppokäyttöisiä ja edullisia rahoitusratkaisujamme. Resurs Bankin maksuratkaisuilla asiakas saa aina 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Tarjoamalla osamaksuvaihtoehtoja asiakkaasi pystyvät jakamaan ostoksensa maksun pienempiin osiin ja samalla sinä kasvatat myyntiäsi sekä parannat asiakastyytyväisyyttäsi. Kun allekirjoitat sopimuksen sähköisesti, siirretään maksu seuraavana päivänä veloituksen jälkeen liikkeesi tilille.

Miksi rahoituksemme on hyvä valinta yrityksellesi?

Yhteistyökumppaninamme saat kotisivumme palvelut käyttöösi. Etsiessään rahoitusratkaisuja hankinnoilleen potentiaaliset asiakkaat löytävät yrityksesi ja osaavat kääntyä puoleesi kysyäkseen rahoituksesta ja tarjoamistasi maksuvaihtoehdoista.

Rahoituksella on monia etuja:

  • Lisäät myyntiäsi ja parannat asiakastyytyväisyyttäsi
  • Enemmän asiakkaita
  • Enemmän uusintaostoksia tekeviä uskollisia asiakkaita

Näin se toimii

  1. Asiakas valitsee yhteistyökumppanimme
  2. Asiakas hakee luoton etukäteen joko verkko- tai mobiilihakemuksella
  3. Yrityspalveluista löydät myönnetyn luoton
  4. Teet Yrityspalveluissa asiakkaan luotolle veloituksen/oston
  5. Maksu tilitetään seuraavana pankkipäivänä sopimuksen saapumisesta

Haluatko myydä enemmän, useammin ja tehokkaammin?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme 09 622 4309 (ma-pe 8-20, la 9-18, su 12-18) tai lähetä viesti/yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella.

Haluatko lisätietoa siitä, kuinka voimme auttaa sinua myymälässäsi?Haluatko lisätietoa siitä, kuinka voimme auttaa sinua myymälässäsi?

Lakimuutos tammikuu 2021

Väliaikainen kuluttajaluottojen suoramarkkinointia rajoittanut laki päättyi 31.12.2020, mutta Eduskunta on hyväksynyt uuden väliaikaisen kuluttajaluottojen korkokattoa ja suoramarkkinointia koskevan lain ajalle 1.1.2021-30.9.2021. Uudessa laissa on kuitenkin tehty muutos suoramarkkinoinnin kieltoon. Laki ei enää kiellä kertomasta kuluttajalle tavaraa tai muuta kulutushyödykettä markkinoitaessa mahdollisuudesta rahoittaa kyseinen hyödyke luotolla. Rahoituksesta on edelleen sallittua kertoa myös hyödykkeen oston yhteydessä eli liikkeessä tai nettisivuilla.

Onko sinulla kysyttävää?

Anna asiakaspalvelumme auttaa sinua tai etsi vastausta usein kysyttyjen kysymysten joukosta.