Tervetuloa, tämä on organisaation Resurs Bank AB Suomen sivuliike saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua resursbank.fi ja on laadittu / päivitetty 05.07.2021. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei-saavutettava sisältö

Kohtuuton rasite

Resurs Bank AB Suomen sivuliikkeen kotisivusto alasivuineen laaditaan ja ylläpidetään Ruotsista ja se noudattaa Resurs Bank AB:n Ruotsissa sovellettavia teknisiä vaatimuksia. Suomen sivuliikkeellä ei ole mahdollisuutta tehdä maakohtaisia sovituksia kotisivustolle. Ruotsissa noudatetaan EU:n saavutettavuusdirektiivin vaatimuksia, mutta Suomessa on muusta EU:sta poiketen saatettu saavutettavuusvaatimukset voimaan direktiiviin verrattuna etuajassa ja ulotettu vaatimukset samalla myös tiettyihin yksityisen sektorin palveluihin, kuten pankkipalveluihin . Tästä aiheutuu sivuliikkeelle kohtuuton rasite, koska muutostyö ja kehittämiskustannukset olisivat maakohtaisesti huomattavat sivuliikkeen toiminnan laajuuteen ja taloudelliseen asemaan nähden. Sivuliike ei tarjoa Suomessa peruspankkipalveluja, joten asiakkaille tarjottavien palveluiden luonne ei korostetusti edellytä saavutettavuuden vaatimuksia.

Saavutettavuusdirektiivin implementointi Ruotsissa on alkamassa ja sen voimaantuloajaksi on EU:n direktiivin mukaan ehdotettu vuotta 2025. Resurs Bank AB tulee omalta osaltaan sitoutumaan saavutettavuusvaatimusten toteuttamiseen Ruotsin ja EU:n lainsäädännön mukaisesti, ja Suomen sivuliikkeen kotisivujen osalta saavutettavuusvaatimukset tullaan toteuttamaan näiden aikarajojen puitteissa.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Sähköpostilla

Asiakaspalvelu@resurs.fi

Muilla tavoin

Voit myös olla puhelimitse yhteydessä asiakaspalveluumme, 09 622 4308.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon Avautuu uuteen ikkunaan. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto Saavutettavuuden valvonnan yksikkö www.saavutettavuusvaatimukset.fi saavutettavuus@avi.fi puhelinnumero vaihde 0295 016 000