Maksuvakuutus antaa turvaa seuraavissa tilanteissa:

  • Sairausloma
  • Tahaton työttömyys
  • Sairaalahoito
  • Tapaturmainen kuolemantapaus

Ota lainallesi maksuvakuutus

Maksuvakuutuksen hinta on 9 % lainan kuukausierästä (min. 3 €/kk, max 39 €/kk) ja se veloitetaan lainanlyhennyksen yhteydessä.

Voit hakea maksuvakuutusta samalla kun haet lainaa. Jos haluat maksuvakuutuksen vasta myöhemmin, käy se helposti online bankin kautta. Kirjauduttuasi online bankiin löytyy sähköinen hakemuslomake Yleiskatsaus-osion alareunasta. Täytä lyhyt hakemus ja paina ”Vakuuta”.

Ota maksuvakuutus luotollesi

Voit ottaa maksuvakuutuksen turvaamaan Resurs luottokorttisi ja tililuottosi osamaksuerien maksua. Vakuutusmaksu on 0,67 % maksamattoman luoton saldosta, vähintään kuitenkin 3 € ja se veloitetaan kuukausittain osana luottokorttilaskua.

Hae maksuvakuutusta luotollesi soittamalla asiakaspalveluumme, 09 622 4308.

Miksi maksuvakuutus?

Pidempiaikainen sairaus tai työttömäksi jääminen voivat koetella taloutta. Kun luottosi takaisinmaksu on vakuutettu, pysyy taloutesi paremmin tasapainossa, jos jotain odottamatonta tapahtuisi.

Jos sairastut, joudut tahattomasti työttömäksi tai pidemmäksi ajaksi sairaalahoitoon, korvaa maksuvakuutus jopa 12 kuukauden takaisinmaksuerät.

Turvaa vakuutuksesta

Vakuutus astuu heti voimaan

Maksuvakuutus astuu voimaan heti, kun hakemus on käsitelty. Vakuutuksen voi myös sanoa irti milloin tahansa.

Täysi korvaus

Vakuutus korvaa koko kuukausierän olipa kuukausierän suuruus mikä tahansa. Sairaustapauksissa voit saada täyden korvauksen, jos olet sairaana yli 50 % työajastasi.

Ei omavastuuta

Maksuvakuutukseemme ei sisälly omavastuuta, vaan korvaamme kuukausierät kokonaisuudessaan.

Jos jotain sattuisi

Maksuvakuutuksella saat lisäturvaa luoton takaisinmaksuun siltä varalta, että sairastut pitkäaikaisesti, joudut tahattomasti työttömäksi tai sairaalahoitoon tai sinua kohtaa tapaturmainen kuolema.

Maksuvakuutus kattaa kaikki sairausdiagnoosit, sekä psyykkiset että fyysiset.

Ehdot ja tärkeää tietoa

Peruutusoikeus

Edullisella maksuvakuutuksella turvaat luottosi takaisinmaksun. Jos joudut tahattomasti työttömäksi, lomautetuksi tai sairauslomalle pidemmäksi aikaa, korvaa se luottosi kuukausikustannukset vakuutusehtojen mukaisesti jopa 12 kuukauden ajan. Voit ottaa maksuvakuutuksen hakiessasi luottoa tai myöhemmin soittamalla asiakaspalveluumme, 09 622 4308.

Vakuutusehtojen muutokset

Vakuutuksen myöntäjällä on oikeus muuttaa vakuutusehtoja ja korvaussummia.

Kattavat vakuutusehdot

Saadaksesi kattavan kuvan vakuutuksen sisällöstä, tutustu tarkasti vakuutustietoasiakirjaan, tuoteselosteeseen ja vakuutusehtoihin, ne ovat luettavissa alla. Jos sinulla on kysyttävää, soita asiakaspalveluumme. puh. 09 622 4308.

Vakuutuksen myöntäjä

Vakuutuksen myöntää ruotsalainen pörssinoteerattu Solid Försäkringsaktiebolag, joka on Ruotsin Finanssivalvonnan valvonnassa toimiva vakuutusyhtiö.

Solid Försäkringsaktiebolag, Box 22068, 250 22 Helsingborg, Sweden. Yritystunnus: Bolagsregister 516401- 8482.

Tietoa maksuvakuutuksesta

Maksuvakuutus turvaa luottosi takaisinmaksun, jos sinä joudut yli 30 päiväksi tahattomasti työttömäksi tai sairauslomalle tai yli 5 päiväksi sairaalahoitoon. Tapaturmaisessa kuolemantapauksessa velkasi korvataan kokonaisuudessaan 6 000 euroon saakka. Voit ottaa maksuvakuutuksen lainallesi ja/tai luotollesi. Vakuutus korvaa luottosi kuukausierät kokonaisuudessaan, jos olet sairaana yli 50 % työajastasi. Maksuvakuutuksessa ei ole rajoituksia sairausdiagnoosin suhteen. Kaikki sairaudet - fyysiset ja psyykkiset - kuuluvat korvattavien piiriin. Vakuutuksen voi irtisanoa milloin tahansa. Jos olet jossain vaiheessa luoton maksua saanut korvausta maksuvakuutuksesta, voit saada sitä uudelleen myös jatkossa.


Laina- tai luottoasiakkaanamme voit ottaa maksuvakuutuksen turvaamaan luottosi takaisinmaksua. Ikärajaa maksuvakuutukselle ei ole, mutta olet joko palkansaaja (vakituinen työsuhde kestänyt vähintään 3 kk), yrittäjä tai vanhuus- varhais- ja työkyvyttömyyseläkeläinen.


Resurs lainan maksuvakuutuksen hinta on 9 % lainan kuukausierästä (min. 3 €/kk, max. 39 €/kk). Resurs Gold kortin ja tililuoton vakuutusmaksu on 0,67 % maksamattoman luoton saldosta, vähintään kuitenkin 3 €.

Vakuutusmaksu veloitetaan samalla laskulla kuin laina tai luotto.


Lomakkeet

Ehdot

Tietoa