Resurs Bank
menu

Maksuvakuutus antaa turvaa seuraavissa tilanteissa:

Tietoa maksuvakuutuksesta

Mikä maksuvakuutus on?

Maksuvakuutus turvaa luottosi takaisinmaksun, jos sinä joudut yli 30 päiväksi tahattomasti työttömäksi tai sairauslomalle tai yli 5 päiväksi sairaalahoitoon. Tapaturmaisessa kuolemantapauksessa velkasi korvataan kokonaisuudessaan 6 000 euroon saakka. Voit ottaa maksuvakuutuksen lainallesi ja/tai luotollesi. Vakuutus korvaa luottosi kuukausierät kokonaisuudessaan, jos olet sairaana yli 50 % työajastasi. Maksuvakuutuksessa ei ole rajoituksia sairausdiagnoosin suhteen. Kaikki sairaudet - fyysiset ja psyykkiset - kuuluvat korvattavien piiriin. Vakuutuksen voi irtisanoa milloin tahansa. Jos olet jossain vaiheessa luoton maksua saanut korvausta maksuvakuutuksesta, voit saada sitä uudelleen myös jatkossa.

Kuka voi ottaa maksuvakuutuksen?

Laina- tai luottoasiakkaanamme voit ottaa maksuvakuutuksen turvaamaan luottosi takaisinmaksua. Ikärajaa maksuvakuutukselle ei ole, mutta olet joko palkansaaja (vakituinen työsuhde kestänyt vähintään 3 kk), yrittäjä tai vanhuus- varhais- ja työkyvyttömyyseläkeläinen.

Paljonko maksuvakuutus maksaa?

Resurs lainan maksuvakuutuksen hinta on 9 % lainan kuukausierästä (min. 3 €/kk, max. 39 €/kk). Resurs Gold kortin ja tililuoton vakuutusmaksu on 0,67 % maksamattoman luoton saldosta, vähintään kuitenkin 3 €.

Vakuutusmaksu veloitetaan samalla laskulla kuin laina tai luotto.