Kirjaudu sisään henkilö- tai yritysasiakkaana

Henkilöasiakkaat

Toukokuun e-laskut on nyt saatu toimitettua. Jos ehdit jo maksaa toukokuun laskusi muuta kautta, voit hylätä nyt saamasi e-laskun verkkopankissasi.

Löydät laskusi kirjautumalla Omille sivuille ja valitsemalla luoton, jota laskusi koskee.

Löydät myös Pisteshopin täältä!

Omat sivut

Olemme tehneet parannuksia Omilla sivuilla! Käy testaamassa ja anna samalla palautetta. Haluamme tehdä sivuista asiakkaillemme mieleiset.

Testaa uusia Omia sivuja

Huomioitahan, että henkilökohtaisia tietoja, esimerkiksi korttien numeroita tai koodeja, ei koskaan saa luovuttaa puhelimitse, sähköpostitse tai sosiaalisen median kautta kenellekään, kenen henkilöllisyydestä ja tarkoitusperistä et ole täysin varma. Jos olet epävarma, älä anna mitään henkilötietojasi niitä kysyvälle, vaan soita ensin itse Resursin asiakaspalveluun 09 622 4308 ja varmista, että asioit meidän kanssamme.

Resurs saattaa kysyä joitain henkilökohtaisia tietojasi vain keskeneräisten hakemusasioiden tai esimerkiksi laskutukseen liittyvien asioiden yhteydessä. Mutta Resurs ei koskaan kysy puhelimitse tai sähköpostitse asiakkaiden pankkitunnuksia, luottokortin numeroita, PIN-koodeja tai muita turvatunnuksia. Lue kotisivuiltamme lisää yksityisyydensuojasta ja turvallisuudesta.