Suosittu lahja ja palkitseva liiketoimi kaupallesi

Lahjakortti Resurs Bankin kautta on sujuva ja yksinkertainen ratkaisu. Tarjoamme ratkaisun, jota ei ole integroitu kassaan, mikä tarkoittaa sitä, että asiakkaan maksaessa lahjakortilla se käsitellään tavallisena korttiostoksena ja maksu tapahtuu seuraavana pankkipäivänä ilmoittamallenne tilille. Liittyminen on helpppoa, maksutonta ja nopea toteuttaa.

Autamme sinua kaikissa vaiheissa tilitapahtumien asetuksista korttikotelosi layoutiin, aivan kuten haluat. Aloittaminen on helppoa ja tarjoamme yhden palkitsevimmista tuotteista kaupan alalla.

  • Lahjakortti tuo lisämyyntiä
  • Vaihtojen ja palautusten riski vähenee
  • Asiakkaat palaavat takaisin
Lahjakortti Resurs BankLahjakortti Resurs Bank

Ei aloitusmaksua eikä yksittäiseen liikkeeseen integrointia

Liittyminen Resurs Bankin lahjakorttiratkaisuun ei maksa mitään yksittäiselle liikkeelle eikä se vaadi myöskään integraatiota, vaan kyseessä on täysin itsenäinen toimenpide.

Voimme auttaa sinua koko matkan varrella suunnittelusta ja tuotannosta alkaen, mutta ennen kaikkea ratkaisemme koko hallinnon lahjakorttienne osalta. Meille on tärkeintä, että asiakkaidesi on helppoa tehdä ostoksia lahjakortilla. Olipa kyse sitten kokonaisista kauppaketjuista tai eri toimijoista yhden kauppakeskuksen sisällä, on meillä juuri tarpeisiisi sopiva ratkaisu.

Ratkaisumme

Lahjakortti kauppakeskukseen

Kauppakeskuksissa ratkaisumme kehittyy koko ajan. Luonnollisimmasta lahjasta on muodostunut myös kaikkien osapuolten kannalta palkitsevin. Yhdessä kioskeja hallinnoivien yhteistyökumppaniemme kanssa asiakkaat voivat hyödyntää tilaisuuden ja ostaa lahjakortteja. Meidän on mahdollista käsitellä suuri määrä liikkeitä sujuvalla tavalla eikä aloitukseen vaadita kassan integroimista. Sitä kauppiaasi arvostavat!

Lahjakortti suurempiin kauppapaikkoihin

Toisinaan alue on levinnyt ja kauppakeskus keskeisenä sijaintina on korvautunut dynaamisella kauppapaikalla, jossa asiakkailla on valinnanmahdollisuuksia pysäköidä lähelle ja valita kauppansa suoraan. Tietysti lahjakorttimme toimivat myös silloin ja yksinkertaisten vaiheiden avulla voitte myydä lahjakortteja halutessanne myös ilman kioskeja.

Lahjakortti kaupungin keskustaan

Kaupunkien keskustat tarvitsevat vetovoimaa ja selkeyttä, joka vetää asiakkaita näihin dynaamisiin kauppapaikkoihin, joissa on koettavana monia eri liikkeitä. Voimme helposti auttaa sinua hieman tavanomaista paremmalla palvelulla, jonka lataamme joko yrityksellesi tai vaikka kunnallesi heidän niin halutessaan. Kaikki tämä siksi, jotta voit keskittyä houkuttelemaan ihmisiä upeaan kaupunkiinne.

Yhdessä olemme vahvempia

Tässä näet valikoiman joistakin nykyisistä yhteistyökumppaneistamme.  Oletko kiinnostunut liittymään mukaan jengiin? ? Ota meihin yhteyttä, ja kerromme lisää palveluistamme sekä siitä, mitä voimme tehdä sinun hyväksesi!

Väla centrumVäla centrum
ABBA The MuseumABBA The Museum
NordstanNordstan
Torp KöpcentrumTorp Köpcentrum
Handelsstaden KalmarHandelsstaden Kalmar
MacSupportMacSupport

Vahva tuotemerkki ja uskollisemmat asiakkaat

Kuulostaako mielenkiintoiselta? Täytä lomake tai soita meille numeroon 09 622 4309 , ja otamme sinuun pian yhteyttä.

Haluatko lisätietoa siitä, kuinka voimme auttaa sinua myymälässäsi?Haluatko lisätietoa siitä, kuinka voimme auttaa sinua myymälässäsi?