Yhteiskunnallinen sitoutumisemme

Työmme kestävämmän yhteiskunnan puolesta

Tekemiemme tutkimuksien avulla olemme tunnistaneet neljä kestävän kehityksen aluetta, joihin voimme vaikuttaa.

Monimuotoisuus ja tasa-arvoisuus – Tavoitteenamme on, että kaikilla työntekijöillä ja työnhakijoilla on samanlaiset oikeudet. Tavoitteen toteuttamiseksi käytämme apunamme ohjeistusta, jolla ehkäisemme kiusaamisen ja varmistamme monimuotoisuuden ja yhdenvertaisen kohtelun.

Vastuullinen luotonanto – Myönnämme luottoa vain, kun asiakkaan odotetaan voivan noudattaa maksusuunnitelmaa. Asiantuntijamme ovat jo varhaisessa vaiheessa yhteydessä asiakkaisiin, joilla on jostain syystä vaikeuksia maksamisen kanssa.

Korruptiovastaisuus – Teemme korruptionvastaista työtä kaikilla organisaatiotasoilla. Osana tätä työtä panostamme koulutukseen ja käytämme useita eri valvontatahoja useita eri valvontatahoja sen varmistamiseen, että liiketoimintamme on eettisesti kestävää.

Asiakkaiden yksityisyys – Teemme jatkuvasti työtä varmistaaksemme, että asiakkaidemme henkilökohtaisia tietoja  käytetään turvallisella, eettisellä ja oikealla tavalla.

Haluatko tietää lisää kestävyyystyöstämme?

Mikäli olet kiinnostunut kestävyyteen liittyvistä asioista, ota meihin yhteyttä, ja kerromme mielellämme lisää työstämme sen parissa.

Ota yhteyttä Maria Runnhedeniin, maria.runnheden@resurs.se