Resurs Gold -asiakkaalle

Näin pääset alkuun

Toivomme, että sinulle on paljon hyötyä kortistasi. Sitä voit käyttää ostoksiin sekä netissä että myymälässä. Kortillasi voit myös nostaa käteistä rahaa sekä Suomessa että matkustaessasi ulkomailla.

Jos et vielä ole aloittanut kortin käyttöä, kirjaudu sisään online bankiin ja aktivoi korttisi. Online bankista löydät myös tietoa tilitapahtumistasi, käytettävissäsi olevat bonuspisteet ja paljon muuta.

Jos joudut sulkemaan korttisi, soita meille suoraan numeroon 09 6131 5044.

Ensimmäinen laskusi

Saat laskusi ostoksia seuraavana kuukautena joko postitse kotiisi tai halutessasi sähköisessä muodossa Kivra-palveluun. Laskun tiedot löytyvät myös online bankista tai Resursin apista. Aina laskun saatuasi voit päättää maksatko kaiken kerralla vai haluatko jakaa maksun osiin. Maksuvaihtoehtoja on monia.

Resurs Gold -kortin edut ovat sinulle jo varmaan tuttuja, mutta jos haluat kerrata mitä kaikkea korttiisi kuuluu, kaikki upeat etusi on listattu alla.

Upeat etusi

Koroton maksuaika

Kun käytät korttiasi, saat laskun ostoksiasi seuraavana kuukautena. Kun lasku saapuu, voit valita maksatko kaiken heti pois vai jaatko laskun osiin. Eri maksuvaihtoehdot on kerrottu selkeästi laskullasi. Valittavanasi on mm. 6 kuukauden luottokoroton osamaksuvaihtoehto. Sen mukaisesti maksat ostoksesi 6 kuukauden kuluessa. Tässä vaihtoehdossa osamaksuerä sisältää lyhennyksen ja käsittelymaksun 4,90 €/kk.

Bonuspisteet

Joka kerta kun teet ostoksia Resurs Gold -kortillasi, saat bonuspisteitä. Maksoitpa kortillasi vaikka ruokaostoksesi tai salijäsenyytesi, kilahtaa tilillesi pisteitä. Kerääntyneet pisteet voit Pisteshopissa vaihtaa laadukkaiksi tuotteiksi, joista on iloa itsellesi tai läheisillesi. Kirjaudu online Bankiin ja tutustu Pisteshopin tarjontaan.

Matkavakuutus

Kun maksat vähintään 50 % matkasi kustannuksista Resurs Gold -kortilla, saat matkavakuutuksen matkallesi. Matkavakuutuksen piiriin kuuluu myös koko matkaseurueesi. Vakuutus sisältää peruuntumisturvan, jos joku seurueestasi sattuu sairastumaan ennen matkaa. Se kattaa myös myöhässä perille tulleet matkatavarat ja mahdolliset kulkuvälineiden myöhästymiset.

Matkalle lähtiessä kannattaa tulostaa matkavakuutustiedot mukaan tästä.

Rinnakkaiskortti

Kun hankit perheenjäsenillesi rinnakkaiskortit, voitte kerätä pisteitä yhdessä ja näet kaikki ostokset yhdellä laskulla. Rinnakkaiskorttia voit hakea puolisollesi tai vähintään 13-vuotiaalle lapsellesi. Rinnakkaiskortteja voi olla korkeintaan 3 kappaletta.

Hae rinnakkaiskorttia soittamalla asiakaspalveluumme.

Osta turvallisesti

Tekstiviesti-ilmoitus

Kun ostoksesi tai nostosi ylittää 50 euroa, saat tekstiviesti-ilmoituksen. Tarjoamme tämän turvallisuutta lisäävään palvelun veloituksetta ja se aktivoituu automaattisesti.

Turvallinen maksaminen

Nettiostaminen on yksinkertaista, turvallista ja sujuvaa, kun voit käyttää Freja eID:tä. Tutustu Freja eID:n ominaisuuksiin ja lataa Freja eID -sovellus sovelluskaupastasi osoitteessa.

Maksuvakuutus

Vakuuttamalla luottosi takaisinmaksun voit saada jopa 12 kuukauden maksuerät korvattua, jos kohdallesi sattuu vakava sairastuminen, sairaalahoitojakso tai tahdosta riippumaton työttömyys.

Ehdot

Tietoa