Yritysrahoitus – kun tarvitset pääomaa

Myy laskusi

Factoring on älykäs rahoitusmuoto, joka auttaa vapauttamaan pääomaa laskujesi myynnin kautta.
Voit seurata laskujasi reaaliaikaisesti järjestelmässämme ja välttää aikaa vievät hallintotyöt keskittyen tärkeimpään – liiketoimintasi kehittämiseen!

Laajenna tai investoi

Älä anna puuttuvan pääoman olla liiketoimintatavoitteidesi tiellä. Täältä voit hakea yrityslainaa kolmen helpon vaiheen kautta. Lainaa jopa 100 000 euroa edullisella korolla ja 12–60 kuukauden takaisinmaksuajalla.

Yritysrahoituksella tasaista tulovirtaa

Kun uusia liiketoimintamahdollisuuksia avautuu, on sinun harkittava mitkä ovat sinun mahdollisuutesi lähteä mukaan. Voi olla kyse uuteen laitteistoon investoinnista tai isomman varaston hankinnasta asiakaskunnan laajentuessa. IT-investoinnit ja uusien kulkuneuvojen hankinnat vaativat myös pääomaa. Resurs auttaa sinua yritysrahoituksessa. Olipa yrityksesi pääomatarve mikä tahansa, löydämme yhdessä sinulle oikean ratkaisun.

Resursin yritysrahoitus

Me autamme sinua saamaan maksusi

Tiedämme, että yritykselle voi olla haasteellista saada maksut ajoissa.
Anna Resursin yritysrahoituksen auttaa sinua. Meillä on tarvittavat resurssit ja olemme työskennelleet factoringin parissa vuodesta 2001 lähtien. Voit myydä laskusi meille. Saat rahasi nopeammin ja vältyt ongelmilta sellaisten toimittajien kanssa, jotka eivät maksa ajoissa. Me autamme sinua!

Kasvun mahdollisuus

Näet laajentumisen tai kehittymisen mahdollisuuden ja tarvitset pääomaa investointeihin, tai saatat tarvita lisäresursseja tai konsultointia. Kun tarvitset yritysrahoitusta, käymme yhdessä läpi yrityksesi tarpeet ja tarjoamme tarvitsemasi palvelut.

Huolehdimme asiakkaistasi kuin omistamme

Me huolehdimme asiakkaistamme, aivan kuten sinä huolehdit omistasi. Se tarkoittaa, että vaikka otammekin asiakkaittesi laskut hoitaaksemme, omistat asiakkuutesi kuten ennenkin.

Ilmastotavoite 2030

Yksi tavoitteistamme on vähentää hiilijalanjälkeämme 50 prosentilla vuoteen 2030 mennessä. Lue lisää kuinka aiomme päästä tähän ilmastotavoitteeseemme.

Investoinnit yhteisöömme

Resurs panostaa yhteiskunnallisiin hankkeisiin, joilla varmistetaan kaikille parempi tulevaisuus. Teemme näin omasta halustamme ja myös siksi, että koemme sen velvollisuudeksemme. Lue kuinka olemme mukana yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa.

Haluan tietää enemmän Resursin yritysrahoituksesta