Hae Ellos Yksityislainaa

Ellos LainaEllos Laina

Kysymyksiä ja vastauksia

Ensimmäinen maksuvapaa on mahdollinen, kun sitä edeltää 3 ajallaan maksettua kokonaista maksuerää. Voit pitää kaksi maksuvapaata kuukautta kalenterivuodessa, mutta ne eivät voi olla peräkkäisiä kuukausia. Jos laskullasi tarjotaan maksuvapaata kuukautta, voit pitää sen jättämällä kyseisen kuukausierän maksamatta. Sinun ei tarvitse ilmoittaa siitä meille erikseen. Huomioithan, että tällöin kuukauden korko, sekä mahdolliset vakuutus- ja käsittelymaksut lisätään luottosi kokonaissaldoon ja tämä pidentää maksuaikaa. Toisen maksuvapaan voit pitää, kun ensimmäisen maksuvapaan jälkeen olemme vastaanottaneet ainakin yhden kokonaisen maksuerän ajallaan.


Maksutiedot löytyvät aina online bankista. Ellos Yksityislainan maksutiedot (viitenumero, tilinumero ja summa) pysyvät samoina koko lainan takaisinmaksun ajan. Maksutiedot muuttuvat, kun otat lisää lainaa.


Voit saada lainaa, jos olet 24-vuotias ja sinulla on säännölliset vähintään 800 euron (ennen veroja) työ- tai eläketulot kuukaudessa. Lisäksi edellytämme, että olet hoitanut raha-asiasi hyvin eikä sinulla ole maksuhäiriöitä. Lainaa ei voi käyttää asunto-omaisuuden hankkimiseen.


Kun haet lainaa netissä, saat alustavan päätöksen hyväksymisestä/hylkäämisestä välittömästi ruudullesi. Saat lainapäätöksen myös, kun haet lainaa puhelimitse.


Kun lainasi on hyväksytty, voit valita haluatko allekirjoittaa lainapaperit suoraan netissä pankkitunnuksillasi vai lähetämmekö lainasitoumuksen allekirjoitettavaksi kotiisi. Kun saamme allekirjoitetun lainasitoumuksen tarvittavine liitteineen, kestää normaalisti muutamia pankkipäiviä, kun rahat ovat tililläsi.


Laina maksetaan takaisin tasaerissä kuukausittain. Katso Lainalaskurista millaiseksi lyhennyserät muodostuvat eri lainasummilla ja takaisinmaksuajoilla.


Voit halutessasi lyhentää lainaa maksamalla sovittua suuremman kuukausierän tai maksaa milloin tahansa lainan loppuun. Ennenaikaisesta takaisinmaksusta emme veloita lisäkuluja.


"Voit pitää kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa. Maksuvapaa on mahdollinen aina kun laskullasi on siitä maininta. Lisää lainaa voit hakea, kun olet maksanut vähintään 4 lyhennystä ajallaan. Kokonaissaldosi voi olla enintään 6 000 euroa. Lainamäärän lisäyksen jälkeen uusi lyhennysaika koskee koko jäljellä olevaa lainaa."


Soita asiakaspalveluumme 09 622 4308. (Puhelu ja jonotus maksaa paikallis- tai matkapuhelumaksun liittymäsi mukaan). Teemme hakemuksen kanssasi. Varaathan hakemukseen tarvittavat tiedot (tulot, velat ja pankkitilinumeron) valmiiksi ennen soittoa.


Maksettuamme lainan tilillesi saat ensimmäisen laskusi seuraavan kuukauden puolivälissä. Eräpäivä on joka kuukauden viimeisenä päivänä. Tämän jälkeen laskutus jatkuu kuukausittain. On tärkeää, että maksat ajoissa, jotta vältyt muistutuskuluilta. Löydät laskusi ja muuta lainaasi liittyvää myös online bankista.


Kun kirjaudut online bankiin, näet kaikki lainaasi liittyvät tiedot, kuten saldon, laskut ym. Jos sinulla on tallessa viimeisin saamasi lasku, löytyy saldotieto myös sieltä.


Laina maksetaan takaisin kuukausittain. Takaisinmaksuerät pysyvät samoina, jos korkoon ei tule muutoksia. Katso Lainalaskurista millaiseksi lyhennyserät muodostuvat eri lainasummilla ja takaisinmaksuajoilla.


Lainan haku on sujuvaa nettihakemuksella, kun tunnistaudut pankkitunnuksillasi. Voit myös vaihtoehtoisesti soittaa asiakaspalveluumme, 09 622 4308. Autamme sinua mielellämme.