Haluatko sinäkin olla osa Resurs Bankia?

Nykyään meillä on runsaat 750 työntekijää, jotka työskentelevät Resurs-konsernissa Pohjoismaissa. Me yhdessä teemme asiat paremmiksi!

Olemme paljon enemmän kuin tavallinen pankki. Resursilla on työpaikkoja monilla eri alueilla – asiakaspalvelusta myyntiin ja analyysiin, liiketoiminnan kehitykseen, IT-toimintoihin sekä markkinointiin. Haluatko tulla yhdeksi meistä?  Klikkaa linkkiä lukeaksesi toimistoistamme ja hae avoimia työpaikkoja Suomessa.

Työskentele Pohjoismaissa

Suomessa toimistomme sijaitsee Vantaan Technopoliksessa. Pohjoismaisena yrityksenä tarjoamme työmahdollisuuksia  myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Millaista on työskennellä meillä?

Arvojemme mukaisesti Resurs Bankissa panostetaan hyvään työilmapiiriin. Avoimella ja rohkealla ajatusten vaihdolla saamme aikaan fiksuja ratkaisuja asiakkaillemme ja yhteystyökumppaneillemme.

Meiltä saat:

  • Kehittymismahdollisuuksia koko pohjoismaisessa organisaatiossamme
  • Paljon vapautta ja vastuuta
  • Mahdollisuuden olla osa menestyksekästä yritystä, joka keskittyy asiakkaisiinsa
  • Mahdollisuuden osallistua ja vaikuttaa
  • Hienot edut, kuten esimerkiksi työterveyshuolto, kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus, edullinen henkilökuntalaina, tuettu työpaikkaruokailu, välipalat sekä Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit

Meillä Resursilla ei ole ennakkoon määrättyjä urapolkuja – kiinnostuksesi ja kunnianhimosi vievät sinut sinne, minne haluat. Päätät itse, mistä aloitat ja minne matka vie sinut.

KesäduuniKesäduuni
TyönantajaTyönantaja