Ellos-tilin Maksuvakuutus

Turvaa ostoksellesi

Ellos-tili -asiakkaana sinun on mahdollista ottaa Maksuvakuutus, joka sisältää tuoteturvan ja varmistaa luottosi takaisinmaksun yllättävissä tilanteissa. Ei sitoutumisaikaa, ikärajaa tai määräaikaa, Maksuvakuutus antaa turvaa välittömästi! Voit myös saada korvausta useista vahingoista samanaikaisesti.

Korvausta maksetaan seuraavissa tilanteissa:

  • Omasta tahdosta riippumaton työttömyys tai lomautus
  • Sairausloma tai oleskelu toisella paikkakunnalla lääkärin neuvosta
  • Sairaalahoito
  • Tuotevahinko
  • Tapaturmasta aiheutuva kuolemantapaus
Portrait Of Senior Businesswoman Wearing EyeglassesPortrait Of Senior Businesswoman Wearing Eyeglasses

Jäin työttömäksi, miten selviän taloudellisesti?

Jos joudut työttömäksi, tulot yleensä laskevat huomattavasti. Pystyäksesi edelleen maksamaan laskusi tulee Maksuvakuutus apuun. Se korvaa luottosi takaisinmaksun ehtojen mukaisesti jopa 12 kuukauden ajalta.

Mitä tapahtuu, jos sairastun tai joudun sairaalahoitoon?

Mikäli työntekijänä tai yksityisyrittäjänä olet sairauslomalla vähintään 50% kokonaistyöajastasi, Maksuvakuutus korvaa kuukausieräsi. Jos olet vanhuus-, varhais- tai työkyvyttömyyseläkkeellä, ja joudut sairaalahoitoon tai oleskelemaan toisella paikkakunnalla lääkärin kehotuksesta, korvaa Maksuvakuutus kuukausieräsi.

Läikytitkö matolle?

Ellos-tilille ostetut tuotteet kuuluvat tuotevakuutuksen piiriin allekirjoitettuasi vakuutuksen tuotteiden vahingoittumisen tai varkauden varalta. Vakuutussuoja on voimassa 12 kuukautta tuotteen toimituspäivästä. Vakuutus kattaa myös ne tuotteet, jotka on ostettu 14 päivää ennen vakuutuksen allekirjoittamista! Mikäli esimerkiksi läikytät kahvia uudelle Jotex-matollesi, etkä saa tahraa puhdistettua, korvaamme sen vastaavalla tuotteella. Tuotteen ollessa loppuunmyyty, saat valita uuden vastaavan samanarvoisen tuotteen.

Soita 09  6131 5020, mikäli sinulla on kysyttävää

Hakemuslomake

Voit hakea Maksuvakuutusta jos:

  • Sinulla on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde ja olet työskennellyt saman työnantajan palveluksessa vähintään 3 peräkkäistä kuukautta (palkansaaja).
  • Sinua ei ole irtisanottu, etkä ole saanut ennakkoilmoitusta irtisanomisesta (palkansaaja).
  • Kuulut Suomen sairausvakuutuksen piiriin ja olet työttömyyskassan jäsen Suomessa (palkansaaja).
  • Olet täysin työkykyinen, etkä saa sairauspäivärahaa, osasairauspäivärahaa, osatyökyvyttömyyseläkettä, kuntoutustukea tai vastaavaa (palkansaajat ja yksityisyrittäjät).
  • Et ole sijoitettuna sairaalahoitoon, etkä oleskele toisella paikkakunnalla lääkärin neuvosta (yksityisyrittäjä, vanhuuseläkeläinen, varhaiseläkeläinen tai työkyvyttömyyseläkeläinen).

Vakuutusmaksu veloitetaan kuukausittain ja on tällä hetkellä 0,67 % vakuutetun tilisi kuukauden viimeisen päivän saldosta. Pienin veloitettava kuukausimaksu on 1 euro. Maksuvakuutusta välitetään ja vakuutusmaksuja veloitetaan kuukausittain Resurs Bank AB Suomen sivuliikkeen toimesta. Solid Försäkringsaktiebolag on vakuutuksenantaja. Resurs Bank AB Suomen sivuliike välittää Maksuvakuutusta.  Lisätietoa Resurs Bank AB Suomen sivuliikkeestä Solid Försäkringsaktiebolagetin vakuutustenvälittäjänä sekä täydelliset ehdot ja ennakko- ja jälkikäteistiedot alla.