Maksuvakuutus Ellos

– sisältää tuoteturvan

 

Joskus elämässä sattuu yllättäviä ja odottamattomia tapahtumia, joihin ei ole valmistautunut ja jotka sekoittavat arkipäivän. Pitkäaikainen sairausloma tai omasta tahdosta riippumaton työttömyys voivat olla taloudellisesti vaikeasti hallittavia. Olemme sen vuoksi tehneet sinulle mahdolliseksi turvata tilisi takaisinmaksun Maksuvakuutuksella.

Vakuutus korvaa luoton normaalit kuukausimaksut enintään 12 kuukauden ajan sairaudesta, omasta tahdosta riippumattomasta työttömyydestä, sairaalassa olosta tai tapaturman aiheuttamasta kuolemantapauksesta johtuen. Tapaturman aiheuttamassa kuolemantapauksessa maksetaan vakuutuksenottajan sen hetkisen tililuoton suuruinen korvaus, kuitenkin enintään 6 000 euroa. Vakuutukseen kuuluu myös 12 kuukauden tuoteturva, joka korvaa tilille ostamasi tuotteet, mikäli ne vahingoittuvat tai varastetaan.

Hae Maksuvakuutusta jo tänään. Vakuutuksesta maksetaan korvausta seuraavissa tapauksissa:

 

Yli 30 päivän työttömyys, vähintään 50%

Omasta tahdosta riippumattomassa työttömyydessä, joka on kestänyt yhtäjaksoisesti yli 30 päivää, maksamme luoton säännönmukaisen kuukausisumman aina 12 kuukauteen saakka. Koskee palkansaajia.

Yli 30 päivän sairausloma, vähintään 50%

Yhtäjaksoisesti yli 30 päivää kestävässä sairaslomatapauksessa maksamme luoton säännönmukaisen kuukausierän aina 12 kuukauteen saakka. Koskee palkansaajia ja yksityisyrittäjiä.

Yli 5 päivän sairaalahoito

Jos joudut sairaalahoitoon taikka oleskelemaan toisella paikkakunnalla lääkärin neuvosta yli 5 päivää, korvaa vakuutus luoton säännönmukaisen kuukausierän. Sen lisäksi jokaiselta alkaneelta 5 päivän ajanjaksolta korvaa vakuutus muut kuukausierät, kuitenkin enintään 12 kuukausierää. Koskee vanhuus-, varhais- ja työkyvyttömyyseläkeläisiä.

Tapaturman aiheuttama kuolemantapaus

Mikäli vakuutuksenottaja menehtyy tapaturman seurauksena, korvaamme
koko tililuoton enintään 6 000 euroon asti.

Tuoteturva

Vakuutus korvaa tilille ostamasi tuotteet, mikäli ne vahingoittuvat tai varastetaan. Vakuutussuoja on voimassa 12 kuukautta siitä päivämäärästä, jolloin tuote/tuotteet on toimitettu vakuutetulle. Vakuutuksen voimassaolo päättyy vakuutuskauden jälkeen ilman irtisanomista. Vakuutus kattaa myös tuotteet jotka ovat ostettu 14 päivää ennen vakuutuksen allekirjoitusta, mutta vaurio ei ole saanut tapahtua ennen vakuutuksen allekirjoitusta.

Jotta voit saada Maksuvakuutuksen, sinun tulee täyttää seuraavat ehdot:

  • Minulla on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde ja olen työskennellyt saman työnantajan palveluksessa vähintään 7 peräkkäistä kuukautta välittömästi ennen vakuutuksen ottamista (ei koske yksityisyrittäjiä).
  • Minua ei ole irtisanottu, enkä ole saanut ennakkoilmoitusta irtisanomisesta (ei koske yksityisyrittäjiä).
  • Kuulun Suomen sairausvakuutuksen piiriin ja olen työttömyyskassan jäsen Suomessa (ei koske yksityisyrittäjiä).
  • Olen täysin työkykyinen, enkä saa sairauspäivärahaa, osasairauspäivärahaa, osatyökyvyttömyyseläkettä, kuntoutustukea tai vastaavaa (palkansaajat ja yksityisyrittäjät).
  • En ole sijoitettuna sairaalahoitoon, enkä oleskele toisella paikkakunnalla lääkärin neuvosta (vanhuuseläkeläinen, varhaiseläkeläinen, työkyvyttömyyseläkeläinen).

Vakuutusmaksu on 0,67% tilisi kuukauden viimeisen päivän saldosta. Vakuutusmaksu laskutetaan kuukausittain. Pienin veloitettava kuukausimaksu on 1 euro. Maksuvakuutusta välitetään ja vakuutusmaksuja veloitetaan kuukausittain Resurs Bank AB Suomen sivuliikkeen toimesta. Solid Försäkringsaktiebolaget on vakuutuksenantaja. Lisätietoa Resurs Bank AB Suomen sivuliikkeestä Solid Försäkringsaktiebolagetin vakuutustenvälittäjänä sekä täydellisistä vakuutusehdoista saat kohdista maksuvakuutusehdot ja vakuutusedustus.

Jos tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 09 6131 5020. 

Lue ja tallenna asiakirjat ennen kuin teet vakuutushakemuksen.

Vakuutusedustus (PDF)
Försäkringsförmedling (PDF)
Maksuvakuutus Täydelliset ehdot (PDF)
Fullständiga försäkringsvillkor (PDF)
Maksuvakuutus (PDF)
Förköpsinformation (PDF)
Täydelliset ehdot Elloksesta (PDF)
Varuskydd
 (PDF)
Vakuutusta koskevat tiedot sisältävä asiakirja Ellos
Produktfaktablad Ellos Betalförsäkring

Maksuvakuutushakemus

Vakuutuksenottaja

Ehtojen hyväksyminen