Supreme Card -asiakkaalle

Näin pääset alkuun

Toivomme, että sinulle on paljon hyötyä kortistasi. Sitä voit käyttää ostoksiin sekä netissä että myymälässä. Kortillasi voit myös nostaa käteistä rahaa sekä Suomessa ett matkustaessasi ulkomailla.

Jos et vielä ole aloittanut kortin käyttöä, kirjaudu sisään Omille sivuille ja aktivoi korttisi. Omilta sivuilta löydät myös tietoa tilitapahtumistasi, käytettävissäsi olevat bonuspisteet ja paljon muuta.

Jos joudut sulkemaan korttisi, soita meille suoraan numeroon 09 6131 5044

Ensimmäinen laskusi

Saat laskusi ostoksia seuraavana kuukautena joko postitse kotiisi tai halutessasi sähköisessä muodossa Kivra-palveluun. Laskun tiedot löytyvät myös Omilta sivuilta. Aina laskun saatuasi voit päättää maksatko kaiken kerralla vai haluatko jakaa maksun osiin. Maksuvaihtoehtoja on monia.

Supreme Cardin edut ovat sinulle jo varmaan tuttuja, mutta jos haluat kerrata mitä kaikkea korttiisi kuuluu, kaikki upeat etusi on listattu alla.

Upeat etusiUpeat etusi

Upeat etusi

Koroton maksuaika

Kun käytät korttiasi, saat laskun ostoksiasi seuraavana kuukautena. Kun lasku saapuu, voit valita maksatko kaiken heti pois vai jaatko laskun osiin. Eri maksuvaihtoehdot on kerrottu selkeästi laskullasi. Valittavanasi on mm. 6 kuukauden luottokoroton osamaksuvaihtoehto. Sen mukaisesti maksat ostoksesi 6 kuukauden kuluessa. Tässä vaihtoehdossa osamaksuerä sisältää lyhennyksen ja käsittelymaksun 4,90 €/kk.

Bonuspisteet

Joka kerta kun teet ostoksia Supreme Card-luottokortillasi, saat bonuspisteitä. Maksoitpa kortillasi vaikka ruokaostoksesi tai salijäsenyytesi, kilahtaa tilillesi pisteitä. Kerääntyneet pisteet voit Pisteshopissa vaihtaa laadukkaiksi tuotteiksi, joista on iloa itsellesi tai läheisillesi.

Katso mitä Pisteshopista löytyy!

Matkavakuutus

Kun maksat vähintään 50 % matkasi kustannuksista Supreme Cardilla, saat matkavakuutuksen matkallesi. Matkavakuutuksen piiriin kuuluu myös koko matkaseurueesi. Vakuutus sisältää peruuntumisturvan, jos joku seurueestasi sattuu sairastumaan ennen matkaa. Se kattaa myös myöhässä perille tulleet matkatavarat ja mahdolliset kulkuvälineiden myöhästymiset.

Matkalle lähtiessä kannattaa tulostaa matkavakuutustiedot mukaan tästä.

Rinnakkaiskortti

Kun hankit perheenjäsenillesi rinnakkaiskortit, voitte kerätä pisteitä yhdessä ja näet kaikki ostokset yhdellä laskulla. Rinnakkaiskorttia voit hakea puolisollesi tai vähintään 13-vuotiaalle lapsellesi. Rinnakkaiskortteja voi olla korkeintaan 3 kappaletta.

Hae rinnakkaiskorttia soittamalla asiakaspalveluumme.

Osta turvallisestiOsta turvallisesti

Osta turvallisesti

Tekstiviesti-ilmoitus

Kun ostoksesi tai nostosi ylittää 50 euroa, saat tekstiviesti-ilmoituksen. Tarjoamme tämän turvallisuutta lisäävään palvelun veloituksetta ja se aktivoituu automaattisesti.

Turvallinen maksaminen

Nettiostaminen on yksinkertaista, turvallista ja sujuvaa, kun voit käyttää pankkitunnuksiasi tai Mobiilivarmennetta.

Maksuvakuutus

Vakuuttamalla luottosi takaisinmaksun voit saada jopa 12 kuukauden maksuerät korvattua, jos kohdallesi sattuu vakava sairastuminen, sairaalahoitojakso tai tahdosta riippumaton työttömyys.

Lue lisää Maksuvakuutuksesta täältä

Onko sinulla kysyttävää?

Anna asiakaspalvelumme auttaa sinua tai etsi

vastausta usein kysyttyjen kysymysten joukosta.

Ehdot
Tietoa