Supreme Cardin edut sinulle Resurs Bankin asiakas

  • Aina 30-60 päivän koroton ja kuluton luotto

  • 6 kuukauden luottokoroton osamaksu

  • Ilmainen matkavakuutus – kun maksat vähintään 50 % matkan hinnasta kortillasi

  • Tekstiviestikuitti ostoksista ja yli 50 euron ostoista ja nostoista

  • Pisteitä kaikista ostoksistasi

  • Contactless-ominaisuus

Valitse itse kuinka haluat maksaa

Maksatko kaiken kerralla pois kuukausi ostosten teon jälkeen tai jaatko maksun pidemmälle ajalle? Supreme Cardilla voit maksaa niin kuin sinulle parhaiten sopii. Valitse 6 kuukauden koroton erämaksu tai maksa 1/10 tai 1/20 kokonaissummasta. Maksamalla erissä saat tasaisemmat kuukausierät.

Bonuspisteitä kaikista ostoksistasi

Joka kerran käyttäessäsi Supreme Cardiasi saat pisteitä. Ostatpa sitten ruokaa tai vaatteita, tankkaat auton, käyt parturissa tai hieronnassa, pistesaldosi karttuu. Pisteet voit vaihtaa elämyksiin ja laadukkaisiin tuotteisiin Pisteshopissamme.

Pisteshoppiin

Ilmainen matkavakuutus koko perheelle

Kun maksat vähintään 50 % matkan hinnasta Supreme Cardillasi, sisältyy matkavakuutus sinulle ja kaikille perheenjäsenillesi. Saat matkavakuutuksesta korvauksen, jos matkalaukkusi joutuu hukkaan tai lento myöhästyy!

Lue ehdot

Turvallista maksamista verkossa

Supreme Card on yhdistetty Mastercard Secure Codeen. Se tarkoittaa sitä, että tehdessäsi ostoksia verkossa saat erillisen vahvistuskoodin tekstiviestinä. Koodilla vahvistat verkko-ostoksesi turvallisesti.

Masterpass

Voit liittää Supreme Cardisi Masterpassiin. Se on digitaalinen maksutapa, joka helpottaa ostosten tekoa verkossa Mastercardillasi. Liity Masterpassiin täällä.

Tekstiviesti-ilmoitus

Saat tekstiviesti-ilmoituksen kaikista yli 50 euron ostoksistasi. Tarjoamme tämän lisäpalvelun veloituksetta ja se aktivoituu automaattisesti.

Contactless

Lähes kaikki liikkeet tarjoavat jo lähimaksuvaihtoehdon. Kun Supreme Cardissasi on Contactless-symboli, toimii se lähimaksupäätteillä.

SupremeCard Suomi LargeSupremeCard Suomi Large

Supreme Card Gold

Hae Supreme Card –luottokorttia soittamalla asiakaspalveluumme, 09 622 4308.

Korttiostos 1 500 €/6 kk:n koroton osamaksuaika. Kuukausierä 254,90, 6 kpl maksueriä, käsittelymaksu 4,90 €/kk. Todellinen vuosikorko 6,90 %. Luoton kokonaiskustannukset 1 529,40 €.

Börja spara åt barnenBörja spara åt barnen

Maksuvakuutus

Hae Supreme Cardillesi Maksuvakuutusta, joka antaa lisäturvaa arkeesi. Vakuutus korvaa luottosi kuukausieriä, jos kohdallesi sattuu esim. työttömyys tai lomautus.

Lue lisää maksuvakuutuksestamme

Hyvä muistaa korttia käyttäessäsi:

  • Säilytä kortti ja PIN-koodi aina eri paikoissa
  • Älä anna PIN-koodiasi kenenkään muun käyttöön
  • Resurs Bank ei koskaan pyydä korttitietojasi (kortin numero & PIN-koodi) sähköpostitse
  • Kirjautumalla Omille sivuille osoitteessa resursbank.fi voit seurata pistekertymääsi ja korttitapahtumia sekä katsoa laskujasi

Onko sinulla kysyttävää?

Anna asiakaspalvelumme auttaa sinua tai etsi vastausta usein kysyttyjen kysymysten joukosta.

Ehdot ja lomakkeet

Ehdot
Tietoa