Maksa kerralla tai osissa

Käyttäessäsi Resurs Bankin luottoa sinun ei heti tarvitse päättää kuinka aiot maksaa ostoksesi. Voit valita sopivimman takaisinmaksusuunnitelman laskun saatuasi ja sinulla on jopa 60 päivää kulutonta maksuaikaa. Valittavanasi on useita vaihtoehtoja. Maksa kaikki kerralla tai maksa osissa sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon mukaan.

Maksa kerralla

Osta ensin, maksa myöhemmin! Sinulla on jopa 60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa käytössäsi. Saat laskun ostoa seuraavana kuukautena.

Maksa osissa

Käyttäessäsi Resurs Bankin luottoa sinun ei heti tarvitse päättää kuinka aiot maksaa ostoksesi takaisin. Voit valita sopivimman takaisinmaksusuunnitelman laskun tultua ja sinulla on jopa 60 päivää kulutonta maksuaikaa. Valittavanasi on useita vaihtoehtoja, maksa kaikki kerralla tai maksa osissa sinulle parhaiten sopivan suunnitelman mukaan.

Edut:

  • useita vaihtoehtoja maksujen jakamiseen pienempiin osiin
  • mahdollisuus suurempiin ostoksiin
  • sujuva ostotapahtuma
  • ensimmäinen lasku jopa 60 päivän kuluttua ostoksen tekemisestä

Koroton maksuaika

Kun teet ostoksia yhteistyökumppanimme luona, voit valita maksamisen erissä ja saada jopa 24 kuukauden korottoman erämaksun tai maksaa kaiken kerralla.

Maksuvakuutus-osio tähän väliin. Teksti alla.

Näin luet laskuasi

Saat ensimmäisen laskusi ostostasi seuraavana kuukautena. Voit siinä vaiheessa valita miten haluat maksaa - kaikki kerralla vai osissa. Katso laskusi lukuohje täältä.

Maksuvakuutus

Maksuvakuutus auttaa luottosi takaisinmaksussa, jos sinua kohtaa

  • Tahaton työttömyys tai lomautus (koskee palkansaajia)
  • Sairausloma (koskee palkansaajia ja yksityisyrittäjiä)
  • Sairaalahoito (koskee yksityisyrittäjiä, vanhuus-, varhais- tai työkyvyttömyyseläkeläisiä)
  • Tapaturmasta aiheutuva kuolemantapaus

Toisinaan tapahtuu asioita, joihin ei ole varautunut ja jotka voivat kääntää arjen päälaelleen. Pitkäaikaissairaus tai tahattomasti työttömäksi joutuminen voivat olla taloudellisesti hankalia tilanteita. Tarjoamme sinulle suojan luottosi takaisinmaksamiseksi.

Maksuvakuutuksen hinta muuttuu 1.1.2020

Maksuvakuutuksen uusi hinta on 0,67 % tililuottosi velkasaldosta aiemman 0,5 % sijaan. Uusi minimiveloitus on 3 €/kk (aiemmin 2,70 €/kk). Muutos ei aiheuta sinulle toimenpiteitä, Maksuvakuutuksesi jatkuu tammikuun laskutuksessa uudella hinnalla. Jos et hyväksy muutosta, on sinun irtisanottava vakuutus kirjallisesti 31.12.2019 mennessä joko kirjeitse (Resurs Bank AB, PL 3900, 00002 Helsinki) tai sähköpostitse (vahingot@resurs.fi).

Turvaa taloutesi

Saat korvauksen, joka vastaa kustannusta, joka on luottosi normaali kuukausimaksu. Maksuvakuutuksen perustuvaa korvausta maksetaan korkeintaan 12 kuukauden ajan kutakin tapausta kohti.

Tapaturman aiheuttaman kuolemantapauksen osalta maksetaan summa, joka vastaa vakuutuksenottajan todellista velkaa 6 000 euroon saakka.

Maksuvakuutuksen hinta on 0,5 % kokonaisvelkasaldosta, kuitenkin vähintään 2,70 euroa kuukaudessa. Maksuvakuutuksen välittäjänä toimii Resurs Bank AB Suomen sivuliike ja vakuutuksenantaja on Solid Försäkringsaktiebolaget.

Hae Maksuvakuutusta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme, puhelin 09 622 4308, tai hyväksymällä Maksuvakuutus laskusi mukana tulevalla tarjouksella. Kysy lisätietoja asiakaspalvelustamme.

Top Flamingo Resurs BankTop Flamingo Resurs Bank

Onko sinulla kysyttävää?

Anna asiakaspalvelumme auttaa sinua tai etsi vastausta usein kysyttyjen kysymysten joukosta.