Maksa kerralla tai osissa

Käyttäessäsi Resurs Bankin luottoa sinun ei heti tarvitse päättää kuinka aiot maksaa ostoksesi. Voit valita sopivimman takaisinmaksusuunnitelman laskun saatuasi ja sinulla on jopa 60 päivää kulutonta maksuaikaa. Valittavanasi on useita vaihtoehtoja. Maksa kaikki kerralla tai maksa osissa sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon mukaan.

Maksa kerralla

Osta ensin, maksa myöhemmin! Sinulla on jopa 60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa käytössäsi. Saat laskun ostoa seuraavana kuukautena.

Maksa osissa

Käyttäessäsi Resurs Bankin luottoa sinun ei heti tarvitse päättää kuinka aiot maksaa ostoksesi takaisin. Voit valita sopivimman takaisinmaksusuunnitelman laskun tultua ja sinulla on jopa 60 päivää kulutonta maksuaikaa. Valittavanasi on useita vaihtoehtoja, maksa kaikki kerralla tai maksa osissa sinulle parhaiten sopivan suunnitelman mukaan.

Edut:

  • useita vaihtoehtoja maksujen jakamiseen pienempiin osiin
  • mahdollisuus suurempiin ostoksiin
  • sujuva ostotapahtuma
  • ensimmäinen lasku jopa 60 päivän kuluttua ostoksen tekemisestä

Koroton maksuaika

Kun teet ostoksia yhteistyökumppanimme luona, voit valita maksamisen erissä ja saada jopa 24 kuukauden korottoman erämaksun tai maksaa kaiken kerralla.

Näin luet laskuasi

Saat ensimmäisen laskusi ostostasi seuraavana kuukautena. Voit siinä vaiheessa valita miten haluat maksaa - kaikki kerralla vai osissa. Katso laskusi lukuohje täältä.

Onko sinulla kysyttävää?

Anna asiakaspalvelumme auttaa sinua tai etsi vastausta usein kysyttyjen kysymysten joukosta.