Maksa puhelimella ja kerää korttisi yhteen paikkaan

Loyo Pay -sovelluksella voit maksaa suoraan Android tai iOS-puhelimellasi. Turvallista, varmaa ja helppoa – sekä myymälässä että verkossa. Saat lisää tilaa lompakkoosi ja voit helposti seurata saldoasi. Android-puhelimella, voit käyttää sekä lähimaksu- että Masterpass-ominaisuutta. iOS-puhelimella voit käyttää Masterpass-ominaisuutta.

Kaikki kortit yhdessä paikassa

Luo järjestystä keräämällä luottokorttisi yhteen paikkaan.

Maksa puhelimella

Syötä PIN-koodisi ja pidä puhelintasi kaupan maksupäätteen lähellä. Maksutapahtuma suoritetaan jopa kolmessa sekunnissa!

Seuraa saldoasi

Seuraa luottokorttisi saldoa.

Sujuvampaa shoppailua Masterpassilla

Masterpass on maksuton digitaalinen lompakko, johon voit tallentaa kortti- ja toimitustietosi siten, että voit tehdä ostoksia entistä sujuvammin verkossa. Vältyt täyttämästä tietojasi joka kerran, kun asioit Masterpassia tukevassa verkkokaupassa. Tunnistautuminen tapahtuu turvallisesti verkkopankkitunnuksillasi.

Därför ska du välja Resurs BankDärför ska du välja Resurs Bank

Maksa kerralla tai osissa

Käyttäessäsi Resurs Bankin luottotuotteita sinun ei heti tarvitse päättää kuinka aiot maksaa ostoksesi takaisin. Voit valita sopivimman takaisinmaksusuunnitelman laskun tultua. Valittavanasi on useita vaihtoehtoja, maksa kaikki kerralla tai maksa osissa sinulle parhaiten sopivan suunnitelman mukaan.

Kysymyksiä & vastauksia

Mikä on Loyo Pay?

Loyo Pay -sovelluksella voit maksaa suoraan Android tai iOS-puhelimellasi. Turvallista, varmaa ja helppoa – sekä myymälässä että verkossa. Saat lisää tilaa lompakkoosi ja voit helposti seurata saldoasi. Android-puhelimella, voit käyttää sekä lähimaksu- että Masterpass-ominaisuutta. iOS-puhelimella voit käyttää Masterpass-ominaisuutta.  Syötä PIN-koodisi ja pidä puhelintasi kaupan maksupäätteen lähellä. Maksutapahtuma suoritetaan jopa kolmessa sekunnissa!

Voinko lisätä toisesta pankista olevan kortin?

Kyllä, toisesta pankista oleva kortti lisätään valitsemalla päävalikosta ”Minun maksutapani”, klikkaamalla ”Maksukortti” ja sitten plus-merkistä avautuu alasvetovalikko, josta valitaan ”Maksukortti”. Toisen pankin kortit toimivat vain ostoksissa, jotka tehdään Masterpass online -palvelussa.

Loyo Pay –sovellusta ei voi käyttää lähimaksuun toisen pankin kortilla.

Olen sulkenut Mastercardini, kuinka poistan sen sovelluksesta?

Jos kortti on Resurs Bankin myöntämä ja suljettu, kuoletettu tai jostakin muusta syystä ei enää aktiivinen,  poistuu se sovelluksesta automaattisesti. Muiden pankkien kortit poistetaan valitsemalla valitsemasi kortin yläpuolelta alasvetovalikosta (kolme pientä pistettä) ”Poista”.

Onko sinulla kysyttävää?

Anna asiakaspalvelumme auttaa sinua tai etsi vastausta usein kysyttyjen kysymysten joukosta.