Yhdistä lainasi

Onko sinulla useita yksittäisiä lainoja tai luottokorttivelkoja? Siinä tapauksessa on mahdollista, että maksat paljon enemmän kuin sinun olisi tarpeen. Kun yhdistät kaikki nykyiset lainasi tai luottosi Resurs Bankille, voimme auttaa sinua vähentämään kuukausikulujasi. Keskittämällä lainasi yhteen paikkaan maksat useiden laskujen sijaan ainoastaan yhtä, edullisempaa lainaa.

Hae lainojen yhdistämistä

 

 

Miksi lainojen yhdistäminen kannattaa?

1. Voit säästää rahaa

Lainoja yhdistelemällä voit säästää kuukausikuluissasi. Keskittämällä lainasi yhteen paikkaan maksat useiden laskujen sijaan ainoastaan yhtä, edullisempaa lainaa. Yhdellä isommalla lainalla on todennäköisesti pienemmät kuukausierät kuin usealla pienellä yhdessä.

2. Voit saada pienemmän koron lainallesi

Keskittämällä lainasi Resurs Bankille, voit saada paremmat ehdot lainallesi. Vältyt ylimääräisiltä kuluilta, kun maksat vain yhtä kuukausierää. Yleensä saat myös alhaisemman koron kun haet suuremman lainan pienten lainojesi tilalle.

3. Taloudenhoitosi helpottuu

Yhden lainan hallitseminen ja sen maksuerien muistaminen on helpompaa kuin usean eri lainan ja velan maksaminen ja käsitteleminen. Lainojen yhdistäminen helpottaa oman taloustilanteen seurantaa ja hallintaa sekä budjetointia.

Yhdistä lainojasi jopa 30 000 € asti

Voit hakea lainaa ja yhdistää lainojasi 1 000 – 30 000 € sinulle sopivalla kuukausierällä ja takaisinmaksuajalla. Lainan korko alkaen 9,64 % ja korko enintään 27,60 %. Laina-aikasi voi olla 1-12 vuotta. Saamasi lainatarjous on henkilökohtainen ja näet lainatarjouksesi tarkemmat tiedot, kun täytät lainanhakulomakkeen.

Yhdistä lainasi tästä

 

 

Edustava esimerkki:
Laina on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 6 000 € luotolle 6 vuoden maksuvaihtoehdolla on 18,60 %. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu vuosikoron 14,00 % lisäksi viitekorko Euribor 3 kk -0,31 %, (1.12.2016) lainan avausmaksu 195 € ja tilihoitomaksu 8 € kuukaudessa. Kuukausierä 6 000 € luotolle on 136 €/kk. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä on 9 789 €. Esimerkkilaskelman toteutuminen edellyttää, että korko ja kulut eivät muutu takaisinmaksun aikana.

Suurin mahdollinen todellinen vuosikorko on 30,93 %.