Luottokortti

Luottokorttimme Resurs Gold sopii jokaiselle. Voit maksaa kerralla tai osissa omaan tahtiisi, liittää sen Google tai Apple Payhin ja kerätä samalla bonuspisteitä.

Lue lisää kortin eduista

Laina

Meiltä saat tarvitsemasi lainan kohtuullisella korolla. Lainaa muiden lainojen ja luottojen yhdistämiseen, uudempaan autoon tai vaikka kotisi remontointiin.

Lue lisää lainasta

Maksutavat

Sinä päätät omien ostostesi maksutavasta. Valitse haluatko jakaa maksun osiin tai maksaa kaiken kerralla – nyt tai myöhemmin. Saat myös vastauksia laskuja koskeviin kysymyksiisi.

Maksa omaan tahtiin

Opi hoitamaan raha-asiasi kestävällä tavalla

Tiedätkö, kuinka pystyt säästämään pitkäjänteisesti? Entä paljonko sinulla on kuukausittaisia menoja? Digitaalinen ja interaktiivinen talouskoulutuksemme - My Economy - ohjaa hallitsemaan omaa taloutta ja antaa tietoa lainoista, pitkäaikaisesta säästämisestä ja budjetin laatimisesta. Koulutus sisältää myös tietoa yleisistä vakuutussopimuksista, joita saatat tarvita. Perehdyt myös osamaksuvaihtoehtoihin ja kuinka ne käytännössä toimivat.

Talous hallintaan

Kaikki löytyy apista

Resursin appi pitää sinut ajan tasalla tilitapahtumistasi ja lainasi maksueristä. Apissa voit sulkea korttisi, vaihtaa PIN-koodisi ja hallinnoida asetuksia. Löydät sieltä myös viimeisimmät laskusi.

iOS

Android